articole | comentarii
12Mar

Ziua Mamelor de Ingeri-9 Martie

0 Comentarii

Ii multumesc lui Dumnezeu ca exista oameni ca Bianca Brad. Cred cu tarie ca va reusi sa schimbe ceva in tara asta. Chiar sunt uimita de impactul foarte mare pe care il are campania ei. Si eu sunt o mamica de inger si imi doresc din toata inima ca alte femei sa nu treaca prin ce am trecut eu. Imi doresc sa fie psihologi in maternitati, care sa te consilieze dupa un eveniment trist, imi doresc ca medicii ginecologi sa urmeze cursuri de pregatire psihologica pentru situatiile in care mamele isi pierd copiii  si nu sa se poarte cu indiferenta ca acum.

Sunt uimita ca in spitalele noastre nu esti incurajat sa iti vezi copilul dupa ce a murit. In toata lumea asta se stie ca este in lucru bun sa iti vezi copilul, sa il tii in brate si sa iti iei ramas bun de la el numai la noi in tara nu. Nu gasesti o carte care sa te ajute sa treci peste eveniment, nu gasesti un forum pe care sa discuti cu alte mamici de ingeri si sunt multe alte probleme de care nici nu vreau sa pomenesc.

Datorita acestei femei curajoase Bianca Brad sunt sigura ca se vor schimba multe. Ii multumesc din suflet pentru ceea ce face!Miercuri, Martie 12th, 2008 la 4:39 pm si este adaugat la Despre nastere si copil. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply