articole | comentarii
12Jul

Valea cu Pesti

0 Comentarii

Valea cu Pesti

Un nume frumos ales, despre care tot am auzit de la sotul meu, o cabana aflata la 3 km de Barajul Vidraru si niste amintiri de acum 20 de ani. Chiar zilele trecute ascultam o emisiune la radio, in care o doamna spunea ca ea nu se duce niciodata in concediu in acelasi loc. Chiar daca acolo s-a simtit minunat in anul urmator alege alta locatie de concediu. Explicatia ei a fost foarte simpla: de ce sa strice o amintire placuta? Chiar daca in anul urmator ar fi la fel de frumos ea ar compara tot timpul cu ce s-a intamplat cu un an in urma.

Da’ ce te faci cand te duci peste 20 de ani si este un dezastru total? Oricum, eu ma asteptam la mult mai mult, dupa ce ascultasem de nenumarate ori despre concediul petrecut de sotul meu acolo acum 20 de ani. Pacat de privelistea superba si de locatia nemaipomenita. La intrare ne-a impresionat placut o tufa de crini si doua leagane din lemn.

Valea cu Pesti

Cand am intrat in restaurant am ramas surprinsi ca nu era decat o singura masa ocupata si un singur ospatar. Nu ca ar fi trebuit mai multi la cat de aglomerat era in momentul ala, dar daca s-ar fi aglomerat? Se pare ca nu era nici un pericol.

Farfuriile erau de pe vremea lui ceasca.

Valea cu Pesti

Mobilierul restaurantului era acelasi ca acum 20 de ani, paharele cred ca erau aceleasi daca luai in calcul gradul de ciobire, iar la toaleta mai bine sa n-ai nevoie.

Valea cu Pesti

Cum am mai spus, pacat de privelistea frumoasa.

Valea cu Pesti

Am lasat mancarea la urma, ca aia a fost cea mai rea. La ultimul dezastru gastronomic de prin restaurantele constantene mi-am zis ca mai rau de atat nu se poate. Ba bine ca nu. O ciorba de burta apa chioara, un bulz care semana cu o mana de mamaliga de acum trei zile trantita peste niste cascaval intr-un bol si bagata la cuptor. Oare unde era branza speciala pentru bulz? Niste cartofi prajiti doar pe jumatate, iar din doua clatite una era arsa. Bineinteles ca partea facuta scrum era asezata dedesubt de parca nu as fi observat. Nota de plata nu era pe jumatate ba era chiar intreaga si destul de stufoasa.

Pe Maria nu am putut sa o ducem la toaleta bomba si am pus-o la olita in fata restaurantului.

Valea cu Pesti

Concluziile le puteti trage si voi, insa eu nu va sfatuiesc sa mancati acolo vreodata.Sambata, Iulie 12th, 2008 la 3:48 pm si este adaugat la Restaurante prin care am trecut. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply