articole | comentarii
15Jun

Uraaaaaaa!

4 comentarii pana acum

Sunt la munte! E atat de frumos aici ca v-as lua pe toti cu mine. Sunt undeva pe langa Rucar-Bran, intr-un sat la 11 km de drumul national. Este multa liniste tulburata uneori de masinile care trec incarcate cu busteni. Vin in aceasta zona de 6 ani de zile si masinile astea imense tot cara busteni. Nu stiu cat vor mai avea ce cara, ca pe mine una ma doare sufletul cand ma gandesc la dezastrul pe care il lasa in urma. Acum scriu articolul asta din Busteni, pentru ca acolo nu am nici macar acoperire la telefon. Asa ca in curand voi reveni cu povesti si poze noi! Va pup pe toti!

Categorii: De tot felul


Duminica, Iunie 15th, 2008 la 3:29 pm si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

4 Responses to “Uraaaaaaa!”

 1. 1
  alina Says:

  Felicitari! Sa va distrati si sa va relaxati!

  Concediu placut!

 2. 2
  Mihaela Says:

  Ce va invidiez ca sunteti in concediu si mai ales ca sunteti toti membrii familiei. In ultimul timp n-am mai plecat cu totii, din lipsa de timp. Cand va intoarceti?

 3. 3
  Mirela Says:

  Alina, iti multumim.

 4. 4
  Mirela Says:

  Mihaela, am ajuns acasa acum cateva ore si nu mai puteam de nerabdare sa deschid laptopul. Stii ca la Satic nu am internet si a fost tare greu fara.

Leave a Reply