articole | comentarii
28Mar

Unde mergem de Sarbatorile de Pasti?

0 Comentarii

Sarbatori de Pasti

Nu stiu cum se intampla ca de cativa ani incoace se tot potriveste data la care sarbatorim Pastele cu 1 si 2 Mai. Sunt atat de apropiate ca beneficiem de cate o saptamana intreaga de concediu nesperat. Unde mergem anul asta? Intrebarea asta devine chinuitoare in fiecare an. Unde ai putea sa mergi cu un copil mic dupa tine, care in ultimul concediu a racit atat de rau incat a facut injectii patru zile, adica jumatate din concediu.

Sa plecam toti in Bulgaria? Anul trecut era o aglomeratie in vama de zici ca se statea pe gratis acolo. Nu stiu cum s-or fi simtit altii acolo, insa eu am vazut imagini filmate de niste rude apropiate si m-au dat pe spate. Hotel de patru stele (la ei patru stele cred ca echivaleaza cu doua la noi) si mancare ca la nebuni la un pret foarte mic. Pai noi acasa cred ca am cheltuit mult mai mult pe miel, cozonaci si pasca si am mai si muncit pe rupte sa preparam toate astea. La noi a cazut varianta asta. Raspunsul prompt al sotului a fost ca el nu sta tot concediul cu frica ca ii fura masina.

Ma mai gandeam la varianta in care am merge la o pensiune la munte. Nu prea mai avem curaj sa mergem la pensiuni dupa ce acum trei ani am nimerit intr-una din Bran unde proprietarii erau cam ciudati (cand le-am cerut sa mancam ceva specific zonei ne-au raspuns ca nu au asa ceva si ca acolo se mananca ca peste tot si multe altele pe care n-are sens sa le mai povestesc). Sunt sigura ca exista si pensiuni adevarate cu oameni veseli, care te fac sa te simti ca intr-o familie, numai ca eu nu am reusit sa gasesc una. Oricum cred ca sunt ocupate deja de straini, ca la ce preturi in euro gasesti acolo e cam greu pentru majoritatea romanilor.

Categorii: De tot felul


Vineri, Martie 28th, 2008 la 6:37 pm si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply