articole | comentarii
18Apr

Targ de cadouri de Paste

0 Comentarii

 Targ de cadouri de Paste

Azi am pierdut timpul la Targul de cadouri de Paste. Sa va spun pe scurt. Se tine doar in patru locatii (Parc, Perla, Select si Dacia). Preturile la imbracaminte mie mi se par la fel ca in oras numai ca la targ te mai si inghesui pe deasupra. La incaltaminte ai sanse sa gasesti preturi sensibil mai mici ca in magazine. De exemplu, eu mi-am luat prin iarna o pereche de cizme de piele cu 180 ron, pe cand la Carrefour am gasit unele asemanatoare cu aproape 500 ron.

La standurile cu imbracaminte mai ieftina era omor. Nu aveai loc sa arunci un ac. Eu cu copilul in brate chiar nu aveam acces in astfel de locuri. Cele cu preturi mari le recunosteai dupa “aglomeratia” de acolo. Oricum, am iesit victorioasa de acolo cu o fusta pentru mine, una pentru Maria, un cadou pentru mama ca duminica sunt Floriile si nimic pentru sotul meu. Acum il astept sa vina acasa si sa ma intrebe: da numarul meu nu aveau?

Categorii: De tot felul


Vineri, Aprilie 18th, 2008 la 2:27 pm si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply