articole | comentarii
31Jan

Supa crema de legume

0 Comentarii

Supa crema de legume

Cand vreau sa fac rapid ceva de mancare, supa crema de legume este reteta care ma salveaza. Maria mea este mare fan ciorbe si supe, asa ca la noi nu prea exista zi in care sa nu avem ceva lichid pentru ea. Daca mai facem si cateva crutoane, gustul supei se imbunatateste, iar Maria de-abia asteapta sa-si umple farfuria cu bucatele de paine.

Pentru supa avem nevoie de legume cat mai diverse, adica morcovi, ardei, ceapa, rosii, telina, pastarnac, cartofi si patrunjel. Eu am pus 2 morcovi, 2 cepe, 1 ardei, 2-3 rosii, o jumatate de telina potrivita, 1 pastarnac, 1 cartof,  o mana de patrunjel,  sare si cateva linguri de ulei de masline. Legumele le taiem bucati potrivite si adaugam apa doar cat sa le acopere.

Supa crema de legume

Eu am facut supa intr-un vas Zepter, caruia i-am pus capacul de presiune. Astfel, din momentul in care supa a inceput sa fiarba, nu mai dureaza decat 4 minute si supa este gata.

Supa crema de legume

Ridicam capacul si il invartim pe Mixsy (folosim multicutitul) de cateva ori printre legume si supa este gata. Merge folosit orice fel de blender pentru a mixa supa crema de legume. Este delicioasa.

Supa crema de legume

Pofta buna!

Categorii: De-ale gurii


Duminica, Ianuarie 31st, 2010 la 9:02 pm si este adaugat la De-ale gurii. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply