articole | comentarii
12Mar

Suntem in trend

0 Comentarii

sau nu … Credeam ca au iesit demult din obisnuinta petrecerile la MacDonald’s, insa de curand am aflat ca nu-i deloc asa. E mare nebunie acolo in fiecare zi pentru ca petrecerile vin si pleaca pe banda rulanta.

De curand ne-am inceput si noi odiseea la Mac pentru ca a fost de ajuns ca prin toamna un copilas din grupa Mariei de la gradi sa-si faca ziua acolo si acum va dati seama unde vor toti sa-si serbeze ziua. Avem abonament la Mac caci toata grupa isi face ziua acolo. Primii doi ani de gradinita duceam tort si suc la gradi, doamna facea onorurile si scapam destul de usor. Acum situatia s-a complicat putin.

Copiii sunt absolut lesinati dupa petrecerile la Mac, iar partea care nu le place deloc este faptul ca se termina mult prea repede. Adevarul e ca o ora jumate cat tine petrecerea este mult prea putin pentru ei. Nici nu apuca sa se incinga bine la joaca ca sunt pusi frumos la masa sa manance, iar se mai joaca putin, imediat se aduce si tortul, putina pictura pe fata daca mai apuca si gata.

Copiii mai micuti nici nu inteleg de ce trebuie sa plece cand lor de-abia a inceput sa le placa. Adevarul e ca party-ul este programat sa tina o ora si jumatate, insa rar vin toti copiii la timp, deci oricum nu incepe chiulabaua la ora la care ar trebui, ci in cel mai bun caz un sfert de ora mai tarziu. Daca mai pui un sfert de ora cat mananca (va zic sigur ca astia mici nu mesteca mai repede de atat), un sfert de ora cat dureaza ritualul cu tortul si La multi ani-ul aferent, sampania, pentru pictura pe fata si joaca le mai raman trei sferturi de ora mari si late, care nu le ajung niciodata.

Cu toate astea Maria are deja urmatorul text:

Mami, imi faci si mie ziua la Mac? Promit ca mananc tot!

De parca ar fi o promisiune care mi-ar place sa o tina. Of.. Pana la petrecerile astea nici nu se atingea de mancarea de acolo. De-abia manca cativa cartofi prajiti. Acum inghite Happy Meal-ul de zici ca-i nemancata de trei zile cand o duc acolo. Ce inseamna sa ii oferi unui copil o jucarie alaturi de mancare.

Categorii: De tot felul


Luni, Martie 12th, 2012 la 4:46 pm si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply