articole | comentarii
16May

Sunt chiauna de somn

0 Comentarii

De trei zile traiesc un mic cosmar. Noptile mele linistite, in care dormeam pe rupte, sunt acum o vaga amintire. Cred ca banuiti de ce. Mariei mele ii iese o masea si cum durerea se acutizeaza noaptea, va puteti imagina ce concerte nocturne avem. Ii dau Nurofen, ii pun supozitoare cu paracetamol, insa nu-si fac efectul decat cate o ora-doua. Singurul care ne mai salveaza este Nevralginul.

Azi-noapte a fost cel mai rau. Acum vroia in pat cu noi, acum vroia la ea in patut. Spunea ca vrea sa faca pipi si cand o asezam pe toaleta vroia sa faca nani. O puneam in patut sa faca nani cerea la pipi. Ii dadeam sa bea apa si nici nu apucam sa ma asez in pat ca cerea din nou. Cel mai greu e dimineata cand trebuie sa ma ridic din pat dupa doar cateva ore de somn. Nu stiu de unde am atata rabdare. Cred ca din cauza ca eu stiu ca este un copil bun, care doarme de rupe atunci cand se simte bine, iar mofturile astea le face doar cand este bolnava. Sper sa rezist eroic si in continuare.

Categorii: De tot felul


Vineri, Mai 16th, 2008 la 3:38 pm si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply