articole | comentarii
21Sep

Sufleu de conopida

0 Comentarii

Sufleu de conopida

El: Ce mancam azi?

Ea: Sufleu de conopida.

El: Bleaaaaaaaah. Stii doar ca nu-mi place conopida.

Ea: Bine draga, tie o sa-ti fac altceva.

Discutia de mai sus am avut-o cu sotul meu pe drumul de la serviciu spre casa. Daca ar fi sa gatesc numai ce-i place lui cred ca nu as  mai manca in veci conopida, brocoli si multe alte legume care acum nu-mi vin in minte. Bine ca Maria seamana cu mine si am si eu cu cine manca legume pregatite in toate felurile.

Reteta este extrem de simpla. Eu am facut-o la ochi, asa ca nu dau cantitatile. Avem nevoie de conopida, oua, branza telemea de oaie, cascaval, cateva linguri de smantana, sare, piper, unt pentru uns tava.

Conopida am taiat-o buchetele, pe care le-am fiert la abur intr-un vas Zepter.

Sufleu de conopida

Ouale, smantana, branza, cascavalul, sarea si piperul le-am amestecat.

Sufleu de conopida

Dupa care le-am pus peste conopida aranjata in vasul uns cu unt.

Sufleu de conopida

Deasupra am mai aruncat o mana de cascaval ras.

Sufleu de conopida

Asa arata dupa ce a stat cam 40 de minute in cuptor. Cred ca atunci cand este calda este cel mai bun moment pentru a o savura.

Sufleu de conopida

Mie si Mariei ne-a placut foarte mult.

Categorii: De-ale gurii


Luni, Septembrie 21st, 2009 la 8:04 pm si este adaugat la De-ale gurii. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply