articole | comentarii
04Jul

Scurt pe doi

0 Comentarii

Scurt pe doi

Trezit devreme, dus odrasla la plaja, venit de la plaja, facut piata, spalat odrasla murdara, hranit copchil infometat, culcat copchilu’, facut prajitura cu gem, prajit snitzele, facut painici cu branza (reteta noua super delicioasa), spalat munti de vase murdare. Credeti ca e tot?

Continuare: trezit copil, hranit copil, scos copilu’ la plimbare in parc, ajuns acasa cu ultimele puteri, intins un morman de rufe la uscat, jucat cu copil, dansat cu copil, mancat piersici in grup, spalat inca un morman de vase la 10 noaptea, spalat balta pipi din bucatarie (copil absorbit de lectura unei reviste si uitat unde se face pipi), spalat a nu stiu cata oara copchilu’, culcat copil.

Acum respir si eu linistita. Maine o iau de la capat, numai ca fara prajituri. Astea le-am facut pentru al meu barbat, care s-a dus sa se relaxeze la o partida de pescuit. L-am sunat mai devreme. Era langa gratarul plin de peste. Si cand ma gandesc ca la noi in familie eu sunt innebunita dupa peste. Lui nici macar nu-i place, dar el il savureaza acum. Mi-e o pofta de crap!

Categorii: De tot felul


Vineri, Iulie 4th, 2008 la 10:21 pm si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply