articole | comentarii
27Sep

Schimbari in bine

0 Comentarii
Maria

Maria

Mi-am inceput odiseea reintoarcerii in campul muncii cu mare tam-tam din partea Mariei. “Mami nu pleca la servici, nu pleca la servici…!” Plansete, care se auzeau pana la jumatatea strazii, insotite de tot felul de manifestari ciudate. Maria mea se razvratise asa de tare incat nici o persoana, in afara de mine, nu se mai intelegea cu ea. Nici taica-su nu mai stia ce sa-i faca.

I-am lasat intr-o sambata singuri si, cat timp am fost plecata, Maria a stat dezbracata complet pentru ca nu-l lasa sa o imbrace. Ea o vroia pe mami si atat. Nu i-a trebuit nici mancare, nici jucarii si cu atat mai putin haine. Bine ca era vara si nu a racit.

De atunci au trecut aproape doua luni si lucrurile s-au schimbat complet. Aseara am pus-o in patut la culcare si ce credeti ca am auzit? “Mami du-te la servici. Maria sta cu bunica”

Nu-mi vine sa cred cum copilul meu, care se trezea din somn si urla cand auzea cheia rasucindu-se in usa cand intra bunica, a ajuns sa ma trimita senina la servici. In ritmul asta cred ca in curand o sa vrea sa se mute la bunica, ca doar ea ii face toate poftele.

Categorii: Ispravile Mariei


Sambata, Septembrie 27th, 2008 la 7:30 pm si este adaugat la Ispravile Mariei. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply