articole | comentarii
08May

Rosii umplute cu branza si busuioc

0 Comentarii

Rosii umplute cu branza si busuioc

Dupa cum va spuneam, particip la concursul Diverse retete pentru diverse diete organizat de Diva Hair. Mi-am ales ca provocare Dieta mediteraneana pentru ca mi se potriveste ca o manusa. Sunt fanul numarul 1 al uleiului de masline, fructelor proaspete, legumelor preparate in toate felurile, al pestelui si fructelor de mare. Nici ca as fi putut alege o dieta mai potrivita mie decat cea mediteraneana.

Rosiile umplute cu branza si busuioc proaspat sunt un adevarat festin al simturilor. Daca reusiti sa gasiti niste rosii bine coapte si dulci, o branza potrivit de sarata si neaparat busuioc proaspat papilele gustative vor avea parte de adevarate desfatari.

Avem nevoie de: rosii foarte coapte de marime potrivita, branza preferata si cateva frunze de busuioc proaspat.

La reteta aceasta creativitatea are frau liber de la decorarea rosiilor pana la umplutura de branza. Eu am umplut rosiile cu un amestec din telemea de oaie, branza de vaci si o lingura de smantana. La final am adaugat in amestecul de branza 3-4 frunze de busuioc proaspat. Frunzele de busuioc este bine sa le rupem cu mana si nu sa le taiem cu cutitul pentru a-si pastra vitaminele cat mai bine.

Rosii umplute cu branza si busuioc

Scoatem miezul rosiilor cu o lingurita si le umplem cu amestecul de branza si busuioc. Punem capacelul deasupra si gata reteta.

Simplu de pregatit si extrem de gustos. Busuiocul proaspat da o aroma incredibila si chiar va recomand sa il folositi in tot felul de preparate mediteraneene.

Categorii: De-ale gurii


Duminica, Mai 8th, 2011 la 1:19 pm si este adaugat la De-ale gurii. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply