articole | comentarii
16Sep

Relaxare

2 comentarii pana acum

Azi am avut o zi mai incarcata decat altele, dar la sfarsitul zilei pot spune ca am mai avansat un pic cu lista de treburi de facut pentru saptamana asta. Chiar am reusit sa dau o raita si prin Kaufland, unde eram gata-gata sa renunt la cosul pe jumatate plin din cauza aglomeratiei de la casele de marcat. Noroc ca am reusit sa ma infiltrez pe la jumatatea unei cozi foarte lungi, ca altfel ma dadeam batuta. Cred ca si-au dat demisia cel putin jumatate din casiere, pentru ca altfel nu-mi pot explica de ce erau prezente doar cinci.

Deasupra casei de marcat era un afis interesant. Se oferea 1 ron daca trebuia sa astepti mai mult de 5 minute la rand. Cand am platit am indraznit sa intreb casiera unde trebuie sa cer banii respectivi. Mi s-a raspuns razand: “ce vrei tu, mami”? Dupa ce a ras cu subinteles m-a trimis la biroul de informatii unde era o coada stufoasa, pe care n-am avut curaj sa o abordez. Nu ma interesau banii, dar tare as fi vrut sa vad daca era adevarat afisul.

Cand am ajuns acasa am deschis tembelizorul la stiri. Pe langa crime, accidente grave si alte nenorociri am mai aflat si ca suntem in pragul unei crize economice. “Bine” ca avem toate asigurarile facute la AIG, ca altfel ce ne-am fi facut? Dupa ce m-am pleostit de-a binelea, am mancat doua portii de mancare si trei feluri de desert. Acum scriu cu niste crampe la stomac ingrozitoare (oare exista asa ceva?), da’ macar mi-am mai relaxat neuronul stresat.

Am revazut niste poze facute de mine in concediu, care n-au cum sa nu te binedispuna. Vizionare placuta fara comentarii de prisos.

Categorii: De tot felul


Marti, Septembrie 16th, 2008 la 10:31 pm si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

2 Responses to “Relaxare”

 1. 1
  ina Says:

  Mirela, mi-a placut mult articolul tau. Legat de Kaufland – numai vorba e de ei (poate ca in strainatate se tin de cuvant). Chiar vroiam sa stiu si eu, de omenie doar, daca chiar fac ce spun. Insa… nu e chiar asa.
  Iar criza economica mondiala… nu e de gluma. E cat se poate de serios si va aduce cu sine mai multe necazuri decat putem visa sau imagina. Biblia confirma acest lucru. Trist dar f real.
  Desi ai avut o zi cam proasta, iti doresc sa nu uiti sa te bucuri de micile placeri ale vietii: familia ta si natura(splendide poze). Te pup!

 2. 2
  ina Says:

  Te astept cu un premiu 🙂

Leave a Reply