articole | comentarii
22Jul

Recapitulare

0 Comentarii

Am ajuns la finalul celor doi ani magnifici petrecuti cu copilul acasa. Stau si incerc sa ma gandesc ce s-a schimbat in viata mea si parca nu reusesc sa-mi aduc aminte cum eram inainte. Cum eram eu inainte de Maria? Nu mai stiu. Parca toate amintirile mele dateaza din momentul in care a venit ea pe lume. Acum am si eu un scop in viata si anume sa am grija de ea. Restul lucrurilor sunt neimportante in comparatie cu Maria.

In rest, ce pot sa zic? Mi-am cunoscut si eu vecinii cu ocazia asta. Stateam de trei ani in bloc si de-abia imi cunosteam vecinii de palier. Acum mi-am facut si prieteni printre vecini. Ba chiar m-am imprietenit cu toate batranicile de pe strada noastra. Pot sa spun ca stiu numele si varsta unui numar impresionant de copii, pe care Maria i-a cunoscut la locul de joaca.

Cand ma gandesc ca acum cativa ani treceam nepasatoare pe langa un carucior de copil. Acum nu pot sa trec fara sa ma uit curioasa. Oare e mai frumos copilul altuia? Imposibil! Cioara mea e cea mai frumoasa. E mai frumos imbracat, e mai inalt, e mai bine facut? Nu stiu de ce trebuie sa compar mereu, de ce vreau ca odrasla mea sa fie cea mai cea, doar as iubi-o oricum ar fi ea. Poate ca asa sunt unele mame mai perfectioniste.

Si ca sa vedeti cu ce m-am ocupat eu timp de doi ani voi atasa si doua poze. Una de cand s-a nascut Maria si una de acum, asa ca sa vedeti ca nu am stat degeaba. N-a fost usor deloc, dar a fost frumos. Sper sa fie din ce in ce mai frumos de acum incolo.

Maria la doua zile

Maria la doi ani

Categorii: De tot felul


Marti, Iulie 22nd, 2008 la 5:16 pm si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply