articole | comentarii
03Mar

Pulpe de pui cu mozzarella la cuptor

0 Comentarii

Reteta de pulpe de pui cu mozzarella la cuptor este gata in maxim 30-40 de minute cu tot cu timpul de pregatire a ingredientelor. Deci, este o reteta numa’ buna pentru timpurile pe care le traim noi. O mancare care este gata rapid, dar care ramane in acelasi timp sanatoasa.

Pentru trei persoane avem nevoie de: 3 pulpe de pui dezosate, 6 felii de mozzarella, 5-6 linguri ulei de masline, cateva rosii cherry, frunze de busuioc proaspat si cateva ciupercute proaspete.

Pulpele dezosate le condimentam cu sare, piper, cimbru si busuioc uscat si le stropim cu putin ulei de masline. Eu am folosit un vas ceramic in care am pus 2-3 linguri ulei de masline si dupa aceea am aranjat pulpele gata condimentate.

Am bagat tava in cuptorul preincalzit si am tinut pulpele la un foc moderat pana s-au rumenit deasupra. In momentul asta le-am intors ca sa se rumeneasca si pe partea cealalta si intre timp am pregatit feliile de mozzarella, rosiile cherry si ciupercutele.

Cand pulpele s-au rumenit frumos pe ambele parti am adaugat deasupra lor feliile de mozzarella, rosiile cherry, cateva felii de ciuperci si frunzele de busuioc proaspat. Am bagat tava din nou in cuptor pentru cateva minute, adica exact cat a fost necesar ca mozzarella sa se topeasca si sa capete si un aspect usor rumenit.

Intre timp am bagat in cuptor si cativa cartofi spalati si inveliti in folie de aluminiu ca sa fac si o garnitura la pulpe. Cartofii copti in coaja ne plac mult si chiar au mers de minune langa pulpele cu mozzarella.

Finalul grandios si ultra super delicios.

Categorii: De-ale gurii


Sambata, Martie 3rd, 2012 la 7:45 am si este adaugat la De-ale gurii. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply