articole | comentarii
04Mar

Programul cornul si laptele

1 comentariu pana acum

Programul lapte si corn

Asta primeste Maria in fiecare zi la gradinita. Cornuri aratoase si ambalate individual. Pana aici nimic de comentat, numai ca daca citesti ingredientele ramai fara grai.

Programul lapte si corn

Poate imi explica si mie cineva ce cauta in niste cornuri destinate copiilor urmatoarele ingrediente: grasimi vegetale hidrogenate, ameliorator de panificatie, emulgator, esteri mono si diacetil-tartrici ai mono si digliceridelor cu acizi grasi, mono si digliceride ale acizilor grasi, agent de tratare a fainii, faina de soia etc.

Domnilor inconstienti, care va ganditi numai la profit, ati incercat sa mancati vreodata un asemenea corn? Este oribil!!! Sau mai bine incercati sa-l mancati dupa vreo zi-doua, cand se faramiteaza pur si simplu. Iti scapa printre degete de faramicios ce e.

Eu de azi i-am spus Mariei ca aceste cornuri nu sunt bune decat pentru porumbeii din fata gradinitei. Cred ca nici cea mai proasta paine pe care am facut-o eu vreodata in casa n-a fost asa de oribila ca acest corn.

Maine imi fac curaj sa citesc ce ingrediente au iaurtul si laptele.

Categorii: De tot felul


Joi, Martie 4th, 2010 la 9:47 pm si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

One Response to “Programul cornul si laptele”

  1. 1
    Merele guvernamentale | In Familie - Un blog cu si despre familie Says:

    […] programul cornul si laptele eu am mai scris aici inca de cand Maria era la gradinita si din pacate nu s-a schimbat nimic intre […]

Leave a Reply