articole | comentarii
07Apr

Prajitura de post

81 comentarii pana acum

Eu una cand aud de prajituri de post nu ma astept la ceva foarte gustos. Insa, reteta asta m-a facut sa imi schimb parerea. O sa o fac de acum mai des pentru ca este foarte usor de preparat si foarte gustoasa. Nu are gustul acela puternic de margarina pe care il au cele mai multe prajituri de post. Cristina, iti multumesc pentru reteta!

Avem nevoie de: 1 cana zahar, 1 cana apa, 1/2 cana ulei, 4-5 linguri cu gem sau dulceata (eu am pus cirese din dulceata), 3 linguri cacao, o mana nuci pisate (merge si cocos daca nu aveti nuci), o lingurita rasa de praf de copt (cui nu-i place praful de copt poate sa puna bicarbonat stins cu zeama de lamaie), 2 cani faina, stafide (sau mere, prune, caise uscate), arome.

Se amesteca totul pana sa face crema si se pune in tava unsa si tapetata cu faina. Se coace la foc potrivit 30-35 de minute. Pe deasupra se poate presara nuca, ciocolata de post sau orice altceva va trece prin cap. Se taie cand s-a racit. Daca vreti sa faceti prajitura intr-o tava mai mare trebuie sa dublati reteta.

Categorii: Dulcegarii


Luni, Aprilie 7th, 2008 la 6:51 am si este adaugat la Dulcegarii. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

81 Responses to “Prajitura de post”

Pagini: « 1 2 3 4 [5] Show All

  1. 81
    Mirela Says:

    Andreea, spune-ne si noua cum a iesit prajitura ta reinventata.

Pagini: « 1 2 3 4 [5] Show All

Leave a Reply