articole | comentarii
23Sep

Popasul Pescarilor

9 comentarii pana acum

Popasul Pescarilor

In vara asta am descoperit restaurantul Popasul Pescarilor din Olimp. Mi-a placut foarte mult atat locatia cat si preparatele de acolo. Ca sa intri in restaurant trebuie sa treci calea ferata aflata chiar la intrare, dar efortul este rasplatit de bunatatile savurate.

Popasul Pescarilor

Parcarea este mereu plina ochi. Noi de-abia am gasit un loc de parcare destul de departe de intrarea in restaurant. Chiar nu ma asteptam, avand in vedere cat de izolat este restaurantul, dar cum locurilor unde se mananca bine li se duce vestea, se pare ca acest local este foarte cautat.

Popasul Pescarilor

Popasul Pescarilor

Popasul Pescarilor

Plaja din fata restaurantului este frumos amenajata si chiar poti lasa copilul sa se joace in nisip, iar tu sa il supraveghezi stand la o masa din interior.

Popasul Pescarilor

Mariei i-a placut mult barca aceasta mare.

Popasul Pescarilor

Popasul Pescarilor

Popasul Pescarilor

Popasul Pescarilor este format din mai multe corpuri de cladiri, fiecare cu farmecul ei.

Popasul Pescarilor

Popasul Pescarilor

Acest restaurant mi-a lasat o impresie foarte buna si prin atentia acordata decorului si detaliilor. Acum nu va inchipuiti ca este “de lux”, insa se simte interesul celor care se ocupa de local pentru a-l face placut ochiului.

Popasul Pescarilor

Privelistea pe care o admiram din fata unei limonade.

Popasul Pescarilor

Popasul Pescarilor

Popasul Pescarilor

Meniul te intampina cu aceasta pledoarie. Parca asteptarea bucatelor nu mai e asa de grea dupa ce citesti aceste randuri.

Popasul Pescarilor

Am apucat sa fac si cateva poze, ca ne era o foame de uitam ca mai trebuie sa si imortalizez bunatatile. De exemplu, aici era rechin fript.

Popasul Pescarilor

Aici un chefal fript, care a disparut imediat cu tot cu mamaliguta si mujdei.

Popasul Pescarilor

Cireasa de pe tort a fost o prajitura super delicioasa cu o cupa de inghetata deasupra. Maria nici nu mai stia ca mai trebuie sa mai si inchida gura, si in consecinta a disparut rapid.

Popasul Pescarilor

La sfarsitul meniului erau asezate strategic alte vorbe de duh, ca sa te imbuneze daca cumva ai asteptat prea mult mancarea.  Mie una mi-a placut la Popasul Pescarilor din Olimp si sper sa mai ajung acolo cat de curand.

Popasul PescarilorMiercuri, Septembrie 23rd, 2009 la 10:39 pm si este adaugat la Restaurante prin care am trecut. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

9 Responses to “Popasul Pescarilor”

 1. 1
  Reduceri Bune Says:

  Platoul pescaresc cu midi stridii obletei frigarui rapane face toti banii desi e cam scump 😀

 2. 2
  Mirela Says:

  Cam toate sunt scumpe acolo. Bune, dar scumpe.

 3. 3
  ana Says:

  eu am fost acolo si mi s-a parut totul ca in paradis m-am simtit forte bine acolo

 4. 4
  Mirela Says:

  Ana, bine ai venit in club.

 5. 5
  Mihaela Says:

  Noi avem rezervare pentru revelion acolo… a costat 220 lei de persoana…speram sa fie ok.. numai ca asta seara am citit pe un alt blog niste pareri despre acest restaurant care m-au cam speriat… lume nemultumita de meniu, de felurile de mancare disponibile, de servire, de preturi, de atitudine… avem cateva semne de intrebare la care ne dorim sa primim un raspuns pozitiv…asteptam anul cel nou pentru a ne convinge care este adevarul.

 6. 6
  Mirela Says:

  Mihaela, te rog sa ne spui si noua cum a fost Revelionul acolo. M-ar bucura mult sa avem niste pareri “la cald” de acolo.

 7. 7
  Marius Suceava Says:

  Eu mi-am luat vara asta o mare tzeapa acolo si nu mai merg niciodata. am primit o oribila saramura de stavrid (daca incalzeama doua conserve era mai bine) in meniu era 22 ron si pe nota 80 ron. tri familii 5 mil nota si nu am inteles mare lucru. sunt niste hoti!

 8. 8
  Marius Suceava Says:

  cum naiba poate fi plin acolo? poate doar pentru peisaj.

 9. 9
  Razvan Says:

  Nu recomand, experienta neplacuta: incarcare nota, masina sparta in parcare – paguba substantiala (dupa ce am discutat cu politia din 23 August am aflat ca este ceva obisnuit la cateva zile sa se sparga cate o masina in parcarea restaurantului). Conducerea restaurantului nu va pune nici macar un paznic, pentru ca: “este parcarea mare si oricum se va mai intampla chiar daca punem noi paznic”

Leave a Reply