articole | comentarii
20Apr

Pentru Gabriela Tudorache

0 Comentarii

Ieri am primit un mail emotionant de la unul din copiii doamnei Gabriela Tudorache. Il redau in totalitate fara comentarii de prisos.

Buna ziua,
Ma iertati ca va deranjez. Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe Facebook  despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava. Este diagnosticata cu meningiom, o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport.
Viata si vederea ei depind de aceasta operatie, iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile. Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei. Mai multe detalii le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/.  Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam, daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns.
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.
Categorii: De tot felul


Vineri, Aprilie 20th, 2012 la 12:07 pm si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply