articole | comentarii
09Dec

Pentru Bibi

0 Comentarii

Doi parinti lupta pentru a-si salva copilul de la moarte. Alaturi de ei lupta si multi oameni buni cu sufletul mare. Bibi mai are doar putin pana la operatia salvatoare. Haideti sa-l ajutam sa nu mai piarda timp pretios pentru viata lui. 

Cuvintele mamicii lui sunt impresionante. Povestea lui Bibi o gasiti aici.

Avem o saptamana frumoasa. Frumoasa pentru ca stradaniile atator oameni minunati incep sa se vada. 
Sambata, 10 decembrie in cadrul emisiunii  “Observator” de la Antena 1 va intra materialul filmat cu Bibi in cadrul campaniei lor, “Vreau sa ajut”. 
Timp de o saptamana  – 10  -16 decembrie ora 24.00, numarul de  sms 848 va strange bani pentru Bibi. Un SMS costa 2 euro

Va rog, asa cum nu v-a rugat nimeni niciodata: spuneti tuturor in saptamana urmatoare despre SMS. Picatura cu picatura, vom face ca oceanul meu de sperante sa se transforme in realitate. Bibi se va face bine, cu ajutorul vostru.

Dana Nalbaru il sustine pe Bibi si i-a compus un cantecel. Pentru mine, ca mama, e sfasietor sa-l ascult. Insa fiecare fraza e atat de adevarata: il vreau pe Bibi sanatos, sa invete sa vorbeasca, sa aiba prieteni, sa mearga la scoala. 

Vreau viata pentru fiul meu!

Oamenii se deosebesc unii de altii prin fapte. Doneaza si tu!

Categorii: De tot felul


Vineri, Decembrie 9th, 2011 la 12:41 pm si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply