articole | comentarii
04May

Oops!!!

1 comentariu pana acum

Oops!!!

Trebuie neaparat sa scriu ceva ca altfel uit. Pe moment nici nu stiam daca sa rad sau sa ma incrunt, dar acum povestesc intamplarea fiecarei persoane care ma intreaba ce mai face Maria si de fiecare data starnesc hohote de ras.

Acum cateva zile Maria l-a invitat la noi acasa pe David, prietenul ei dintotdeauna, ca sa se joace impreuna. Ei tocmai ce venisera de la gradi, asa ca mai intai i-am schimbat de haine (deci stiam foarte bine ce si cum au pe ei) si i-am dus in camera Mariei. Cand am vrut sa ies pe usa, David foarte serios m-a rugat sa inchid usa. Acum, daca baiatul m-a rugat asa frumos sa inchid usa, ce puteam sa fac? Am inchis usa camerei in urma mea si am plecat.

Au urmat aproximativ zece minute de liniste perfecta (in acest timp eu le faceam paste in bucatarie), dupa care au iesit amandoi din camera. Cand ma uit mai atent David avea pantalonii pe dos.

“Maria, ce-ati facut in camera ta?

Mami, ne-am jucat de-a doctorul!

!?!?!?”

Cam atat am reusit sa scot de la Maria atunci, iar de la David nici macar atat.

In seara asta am luat-o din nou la intrebari si mi-a marturisit cu o inocenta fantastica ca amandoi si-au dat jos pantalonii si chilotii.  Am ramas fara cuvinte. Nici n-am stiut ce si cum sa-i raspund atunci cand Maria m-a intrebat la fel de inocent de ce nu trebuie sa se dezbrace si sa se joace in acest fel cu David. Nu mi-am imaginat niciodata ca un copil de nici cinci ani poate face asa ceva, mai ales ca ea nici macar nu intelege ce face. Sau poate asa cred eu ca nu intelege, pentru ca prima data mi-a spus ca e rusine si ca nu vrea sa-mi povesteasca.

Mi-a mai povestit ca dupa ce au terminat cu doctorul au inceput sa se joace de-a mama si de-a tata. Cand mai aveam putin si lesinam mi-a spus senina ca David pleca la serviciu si ea ramanea acasa sa faca curatenie. M-am mai linistit putin. Se pare ca joaca de-a doctorul este mai periculoasa.

Cand ma gandesc ca eu le-am inchis si usa la camera ca deh, sa se joace copiii in liniste. Am crezut ca-i deranjeaza zgomotul televizorului din camera alaturata. Rata pe varza ce sunt!

Categorii: Ispravile Mariei


Miercuri, Mai 4th, 2011 la 9:04 pm si este adaugat la Ispravile Mariei. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

One Response to “Oops!!!”

  1. 1
    petrokarmieh Says:

    deci asa de mult au avansat,vaiii,am citit cu emotii,credeam ca…cine stie pana unde au continuat,doamne,copiii astia sunt de groaza,nici nu stii cum sa reactionezi,pupici de la noi

Leave a Reply