articole | comentarii
18Mar

O zi frumoasa

0 Comentarii

Azi am inceput ziua bine. Dormeam linistita cand deodata aud cheia rasucindu-se in usa si imediat apare mama. Ce surpriza! Nu m-a anuntat ca vine special ca sa imi faca o surpriza. E atat de bine cand vine mama pe la mine. Ziua trece mai usor, Maria este fericita cand o vede pe Ha-ha (asa ii spune ea) si aproape ca uita de mine. Asa ca pot sa fac mancare fara ca ea sa stea agatata de picioarele mele si fara ca ea sa se plictiseasca si sa ma cheme sa ma joc cu ea.

Ma simt vinovata cand trebuie sa fac curatenie sau mancare si o neglijez pe Maria. O prietena mi-a spus ca trebuie sa invete sa se joace si singura. Cica al ei facea la fel ca Maria cand era mic si acum are 6 ani si tot nu stie sa se joace si singur. Sa imi dea si mie cineva o reteta pentru asa ceva ca eu nu stiu cum sa procedez.

Am terminat cu mancarea, curatenia si hai sa ne plimbam. Daca tot ne plimbam, de ce nu am merge sa mancam o pizza? Bune idei are mama, nu? Ne-am dus la un mic restaurant, care este destul de aproape, unde Maria a fost neasteptat de cuminte in timp ce noi am mancat. Ce fata cuminte are mama! Gata, a crescut. Are aproape 1 an si 8 luni.

Categorii: De tot felul


Marti, Martie 18th, 2008 la 4:39 pm si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply