articole | comentarii
03Mar

O seara la Nur Kaptan Baba: un nor de fum

8 comentarii pana acum

O seara la Nur Kaptan Baba: un nor de fumVreau sa va vorbesc un pic despre indiferenta fata de locurile destinate nefumatorilor din restaurante. Am fost recent la un restaurant cu specific turcesc din Constanta, numit Nur Kaptan Baba, unde indiferenta era la putere. De cum am intrat m-am indreptat spre separeul pentru nefumatori pentru ca nu fumez si nu suport fumul de tigara.

Ma asteptam sa fie o seara placuta cu noi experiente culinare. Dar m-am ales doar cu experienta culinara pentru ca seara placuta s-a terminat repede cand la masa de alaturi toti pufaiau de zor din tigari.

De ce mai au separeu pentru nefumatori daca li se permite clientilor sa fumeze acolo. Probabil pentru ca ii obliga legea si nu pentru ca le-ar pasa de clienti, sau poate ca le pasa de cei fumatori. In principiu, fumatorii nu au nici o vina, atat timp cat pe masa li se aduceau scrumiere. Cine nu-si respecta clientii? Patronul sau angajatii localului?

Sunt convinsa ca multi ati trecut printr-o situatie ca asta si inca veti mai trece pana cand legile nu vor deveni mai aspre pentru cei care le incalca. Sau poate ca totul pleaca de la educatie.Luni, Martie 3rd, 2008 la 9:00 am si este adaugat la Restaurante prin care am trecut. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

8 Responses to “O seara la Nur Kaptan Baba: un nor de fum”

 1. 1
  fianna Says:

  Hai sa-ti spun eu ca am intrebat la un bar de ce au semn de nefumatori si totusi permit oamenilor sa fumeze. Raspunsul: nu e treaba lor! ei si-au facut datoria si au separat fumatorii de nefumatori si au pus semnul de nu fumati, mai departe e treaba clientului ce face! Si daca vine vreun control nu restaurantul e “amendat” ci fumatorul! Cica….

 2. 2
  Mirela Says:

  Fianna, nefumatorii nici nu au unde sa mearga. Peste tot e numai fum de tigara.

 3. 3
  Ank Says:

  ma enerveaza si mine rau, chiar voi povesti despre asta, experienta de joi seara de la restaurant plus alta pe care am scris-o deja, q-ba.

  facem un restaurant pt nefumatori si copii?:)

 4. 4
  Mirela Says:

  Anca, chiar te rog sa scrii despre asta.

 5. 5
  deliaa Says:

  mda acolo nu conteaza dak fumezi sau nu pe degeaba are separeul mic si cel mare pt nefumatori …am lucrat acolo anul trecut si nu sunt luati in considerare cei nefumatori… si in + de asta e si o mizerie de nedescris … gandaci merg pe pahare … pufff nu vreu sa imi mai amintesc ….bye bye

 6. 6
  Mirela Says:

  Delia, matrec fiori la ce povestesti tu.

 7. 7
  iulia Says:

  hai sa fim seriosi,in orice restaurant exista gandaci si minzerie,si plus de asta in nici un restaurant nu se respacta nu iti convine sa vi la restaurant ca e fum si ai copii si te plangi ca nu se respecta nimeni legea fati comanda sa iti vina pachetul acasa daca iti place mancarea …

 8. 8
  Mirela Says:

  Iulia, pana la urma si in cea mai curata casa tot gasesti un mic gandac, insa extremele eu una nu le accept. Ceea ce povesteste Delia iti ridica parul in cap.

Leave a Reply