articole | comentarii
27Jul

Nu ne mai facem bine

5 comentarii pana acum

Nu ne mai facem bine

De fiecare data cand imi platesc factura RCS&RDS asist la tot felul de scene ciudate. Ba o casiera se rasteste la un client ca nu vorbeste destul de tare, ba doamna de la relatii cu clientii isi iese din pepeni si tot felul de fenomene ciudate. Zilele trecute m-am asezat la coada sa-mi platesc facturile si casiera imi spune pe un ton hotarat ca eu sunt ultima la rand si dupa mine sa nu se mai aseze nimeni.

Adica, in traducere libera, timp de 15 minute pana ajungeam eu in fata trebuia sa fac pe politistul si sa anunt amatorii de a se aseza la rand in spatele meu ca aceasta casa se va inchide dupa mine. Pe primul care a incercat l-am instiintat si dupa aceea n-am mai fost atenta. Cand ma intorc la un moment dat era o coada stufoasa in spatele meu.

Va dati seama ca atat mi-a trebuit. Imediat mi s-a reprosat ca nu mi-am indeplinit corect rolul de papagal repetitor si ca ea nu poate pleca in pauza de masa. In paranteza trebuie spus ca pauza de masa incepea peste doua ore daca se respecta afisul din dreptul ghiseului ei. Bineinteles ca toata lumea i-a sarit in cap ca acolo sunt afisate alte ore pentru pauza de masa. Ce credeti ca a raspuns? Citez: “aveam de gand sa stau 5 minute si sa ma intorc, dar acum ca m-ati enervat voi sta o ora intreaga”.

Sunt curioasa cum arata registrul lor de reclamatii. Ma gandesc ca trebuie sa fie destul de stufos daca eu de fiecare data cand ajung acolo asist la situatii anormale, care intr-o tara civilizata nu ar trebui sa existe.

Categorii: De tot felul


Duminica, Iulie 27th, 2008 la 11:21 am si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

5 Responses to “Nu ne mai facem bine”

 1. 1
  alina Says:

  Hahaha, deci nu doar UPC-ul face asemenea figuri. Zau ca as intelege daca ar veni cineva cu o pusca si le-ar trage cate un glonte-n cap.

 2. 2
  Mirela Says:

  Alina, ne vorbea ca si cum ea ne facea noua o favoare ca statea acolo si ne incasa banii.

 3. 3
  alina Says:

  Asa vorbesc toate! De-ti vine sa le iei tupeul ala si sa li-l bagi undeva….

 4. 4
  Andreea Badran Says:

  Maica-mea are o vorba: “Ii multumesc lui Dumnezeu cateodata ca n-am o mitraliera in dotare ca, zau, nu stiu ce-as face cu ea!” Ne mai trebuie vreo 20-30 de ani ca sa ne civilizam, asa ca stai linistita. Poate Maria o sa apuce vremuri mai bune. Sau poate copiii ei.

 5. 5
  Mirela Says:

  Andreea, eu de multe ori imi pierd orice speranta de mai bine.

Leave a Reply