articole | comentarii
05Feb

Ne place Pyssla

5 comentarii pana acum

Am descoperit tarziu jocul asta minunat, si spun asta pentru ca in ultimul timp am ajuns destul de des in Ikea si de cate ori treceam pe langa borcanele astea mari cu margele credeam ca sunt niste simple margele de pus pe ata. Asta pana la ultima vizita acolo cand Maria m-a rugat sa-i aduc un calut, iar eu bineinteles ca am cautat sa-i iau ceva care sa-i tina timpul ocupat si nu un calut care sa stea aruncat printr-un colt. Mi-am amintit de borcanele uriase cu margele si mi-am zis ca sigur o sa-i placa sa insire niste margele pe ata. Ei, dar cand am ajuns la standul respectiv am descoperit ca simplele margele sunt ceva mult mai interesant. Adica sunt termoadezive si poti crea din ele modele fel de fel. Cu ajutorul a patru placute suport, pe care poti crea in voie, am obtinut un teanc de figurine care ne vor servi anul asta drept martisoare. Nu mai lipseste decat sa cumparam atisoarele alb-rosu traditionale si martisoarele vor fi gata.

Dupa ce ai terminat de lucrat nu trebuie decat un fier de calcat si niste hartie de calc sau de copt. Noi dupa ce am ferfenitit cele doua hartii de calc care vin la set cu sabloanele am trecut la hartie de copt, care s-a comportat foarte bine. La caldura margelele se lipesc intre ele si gata figurina.

Avem deja productie serioasa si m-a ajutat mult si blogul Ancai Ilie, unde am gasit doua modele. Datorita ei am reusit sa facem o Hello Kitty atat de frumoasa, un smiley, o felie de pepene si urmeaza sa lucram cat de curand la cateva piese Angry Birds.

Maria lucreaza numai cu penseta, insa eu ma descurc mult mai bine cu o scobitoare. Insir mai multe margele pe ea si dupa aceea doar le dau drumul pe tablita.

Este un joc asemanator cu Beados, insa mult mai ieftin. Avantaj Pyssla. La Beados piesele se pulverizeaza cu apa ca sa se lipeasca intre ele, insa cam ai de asteptat pana se usuca si poti sa umbli cu ele. Aici le calci de cateva ori cu fierul de calcat si imediat s-au lipit. Din nou avantaj Pyssla.Duminica, Februarie 5th, 2012 la 9:09 pm si este adaugat la Ispravile Mariei, Ne plac. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

5 Responses to “Ne place Pyssla”

 1. 1
  Anca Says:

  Mă bucur că v-au fost de folos modelele noastre! Am să încerc să mai pun şi alte modele şi poze, căci între timp am mai tot făcut! Bună ideea voastră cu penseta sau scobitoarea, poate o să încercăm şi noi, căci acum lucrăm cu mânuţele goale.

 2. 2
  Mirela Says:

  Anca, asteptam cu nerabdare urmatoarele idei si modele. Pupici!

 3. 3
  Zicolorata Says:

  Wow, vreau si eeeeu!!!

 4. 4
  Mirela Says:

  Data viitoare cand mai ajungem la Ikea va luam si voua un set!

 5. 5
  Martisoare pentru domnisoare! | In Familie - Un blog cu si despre familie Says:

  […] de care va povesteam aici sunt gata. S-a lucrat intens, a participat toata familia, dar in sfarsit sunt gata. Tati ne-a dat […]

Leave a Reply