articole | comentarii
10Apr

Mica cat o insecta

2 comentarii pana acum

Mica cat o insecta

Ce-ai mai facut in ultimul timp?

Ce-ai mai facut de cand nu ne-am vazut?

Doua intrebari la care eu chiar as putea renunta. De multe ori ma simt pusa in incurcatura cand trebuie sa raspund la aceste intrebari. Parca ma intorc in timp la 16-17 ani cand pe la chefuri eram intrebata daca fumez sau beau alcool. Dupa ce raspunsul meu negativ producea o clara dezamagire pe chipul unora, venea si a doua intrebare: “Da’ tu ce faci interesant?”

Pai, sa vedem. Ce-am facut?

M-am jucat cu Maria, am mers la serviciu, am mai facut cate o prajitura, cumparaturile saptamanale, cate o mancarica buna, am mai iesit la un gratar … Cam asa ar trebui sa raspund eu, insa nu stiu de ce simt ca persoana care ma intreaba vrea sa afle ca am facut niste treburi mai importante, nu maruntisuri de-astea zilnice. Asa ca de multe ori ma trezesc ca dau din umeri in loc sa vorbesc si parca ma fac mica in loc sa raspund sincer.

Poate ca de teama ca persoanei care ma intreaba i se par plictisitoare activitatile zilnice dintr-o familie si mai ales daca nici nu cunosc indeajuns de bine interlocutorul respectiv prefer sa ma eschivez de la a da un raspuns. Nici nu stiu ce as putea face asa fenomenal de interesant, incat sa merite povestit.

Pana la urma nici nu cred ca intereseaza pe cineva sa auda maruntisuri de-astea zilnice. Sunt mult mai interesante noutatile de genul cine de cine a mai divortat, care cu care s-a mai cuplat, prin ce tara ti-ai facut concediul sau mai nou cumparaturile…

Si cum la mine nu prea se intampla nimic din lucrurile considerate interesante de unii, eu prefer sa ma fofilez cand vine vorba sa raspund. Cam cum ar trebui sa faca si blondele din emisiunea ” Te pui cu blondele” a lui Dan Negru. Ma’ fata, daca tot nu stii raspunsul, mai bine scrie pe foaia aia simplu “Nu stiu”, decat sa scrii ca romanii se imbracau in izmene in loc de itari. Si asta e un exemplu asa dragut, ca sa nu le jignesc prea tare. De unde am inceput si unde am ajuns…

Categorii: De tot felul


Sambata, Aprilie 10th, 2010 la 10:04 pm si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

2 Responses to “Mica cat o insecta”

  1. 1
    Zicolorata Says:

    Inteleg ce vrei sa spui. Dar nu trebuie sa te simti mica deloc si stii prea bine asta.

  2. 2
    Mirela Says:

    Angi, ma faci sa ma simt bine.

Leave a Reply