articole | comentarii
26Mar

Mi-e un pic cam rau

3 comentarii pana acum

Mi-e un pic cam rau

Azi mi-a fost greata. Da’ rau de tot. Am avut parte de una din zilele in care trebuie sa ajung acasa cu transportul in comun. Cred ca trebuie sa-mi iau niste dopuri pentru urechi sau daca nu, sa am mereu la indemana niste pungi. Asa, pentru orice eventualitate. Nu se stie niciodata cand nu mai pot sa rezist atunci cand cel din spatele meu isi trage nasul fara incetare, ca si cum de batiste nu a auzit in viata lui. Sau cand cel aflat la trei scaune departare tuseste fara sa puna mana la gura.

Cand ma gandesc ca eu imi faceam griji ca o sa-mi dau copilul la gradi si sa vezi atunci ce de boli. Dar nu, e de ajuns sa mearga maica-sa de cateva ori cu transportul in comun si e gata aranjata.

Nu stiu ce se intampla. Poate am devenit eu prea pretentioasa, dar sesizez orice zgomot ciudat facut de vreun mos nespalat sau de un muncitor prost crescut. Mi-ar place sa fie mai educati, mai cu cei sapte ani de acasa. Mi-ar place sa nu mai vad barbati repezindu-se sa urce primii, desi in spatele lor sunt cateva doamne. Mi-ar place sa nu mai vad lumea disperata sa urce atunci cand tu te chinui sa cobori din masina respectiva, dar nu poti sa o faci din cauza celor postati in dreptul usii.

Este greu, dar nu imposibil. Sau poate este imposibil daca ma gandesc la ce se petrece azi in scoli. De unde educatie, cand totul se invarte in jurul calculatorului si al televizorului? Nu se mai citesc carti in primul rand si asta spune tot. Parca pe Columbeanca o auzeam zilele trecute ca vrea sa plece din tara. I-as propune sa ma adopte si pe mine si sa ma ia cu ea, ca tare mult mi-ar place sa traiesc intr-o tara cu un consum de sapun si pasta de dinti mai ridicat ca al nostru. Si poate si putin parfum sau deja cer prea mult?

Vai de capul meu!!!!!!!! Acum mi-am dat seama de ceva groaznic. Inca n-a venit vara. Da, sa vezi cum e vara in transportul in comun. Mai frate, eu pot sa inteleg un om plecat de la serviciu dupa o zi de munca si care miroase a transpiratie. Da’ n-o sa pot intelege in veci de ce miroase si la opt dimineata, cand pleaca spre serviciu, si ar trebui sa fie proaspat ca un ghiocel. Iarasi ne intoarcem la sapun si pasta de dinti. Eheee…

Categorii: De tot felul


Joi, Martie 26th, 2009 la 10:22 pm si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

3 Responses to “Mi-e un pic cam rau”

 1. 1
  Monica Says:

  Mirela, mai nou practic si eu transportul in comun, dar am doua MARI avantaje: ma sui la capat de linie si nu circul la orele de varf. adica imi incep programul pe la 12, si termin mai tarziu, pe la vreun 7.
  dar intr-adevar, asaltul mirosurilor e cel mai greu lucru.
  pentru restul s-au inventat mp3 si cartile.

 2. 2
  Mirela Says:

  Monica, chiar ca este o idee buna cea cu mp3 si carti.

 3. 3
  Chestii care ma deranjeaza | In Familie - Un blog cu si despre familie Says:

  […] dusul de dimineata. M-am saturat de mijloace de transport in comun mirositoare. Asa cum spuneam si aici, as putea intelege o persoana care vine de la serviciu insotita de un miros naspa, ca deh poate nu […]

Leave a Reply