articole | comentarii
28Mar

Mi-am luat un raft

0 Comentarii

si l-am umplut cu prostii …

Anul trecut am facut niste renovari prin casa, iar in una din plimbarile mele prin Ikea am vazut o polita de perete (ca sa-i spun pe numele ei din catalog) de care m-am indragostit imediat si bineinteles ca am cumparat-o. Adica, daca tot s-au dat atatea gauri prin toata casa si daca tot au iesit atatia nori de praf nu vad de ce n-ar mai iesi si vreo doi norisori mai mici. Am montat polita frumos pe un perete din bucatarie si am pus pe ea vreo doua tablouri mici, o chestie plina cu scoici si un dovleac din lut. Prima reactie cand a intrat consortul pe usa a fost cam asa:

Vai, ti-am luat raftul asta ca sa pui bibelouri pe el?

Dezamagire completa, ce sa mai spun ca de fiecare data cand ajungea acasa comenta. Dupa un timp a uitat, dar mie acum bineinteles ca nu-mi mai placea raftul. M-am tot gandit sa-mi pun pe el toate cartile de bucate, dar tot eu dadeam repede inapoi cand realizam ca se vor umple de grasime stand in bucatarie. Asta pana zilele trecute cand cautam de zor o carte cu tarte si alte minuni si bineinteles ca nu o gaseam. In acel moment m-am hotarat sa pun pe raft toate cartile, dar absolut toate, indiferent in ce stadiu de degradare vor ajunge. Cred ca pe cea de la Zepter, care are o calitate chiar deosebita a prezentarii nu o voi pune, desi daca stau sa ma gandesc nu cred ca am facut vreo reteta din ea. Dar sunt atat de frumoase pozele, e atat de frumoasa coperta …

Pana la urma am facut schimbarea si au avut loc chiar si dosarele mele cu retete luate alandala de pe net si printate. Acum nu mai stau sa scriu reteta in agenda, ci ii dau o printare si am si poze ca sa ma inspir. Daca le-as mai face si cuprins dosarele mele ar deveni carti de bucate in toata regula.

Categorii: De tot felul


Miercuri, Martie 28th, 2012 la 8:21 pm si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply