articole | comentarii
01Mar

Martie, martisoare, bucurie

0 Comentarii

Gata pregatirile pentru 1 Martie? Martisoarele sunt pregatite, florile sunt cumparate?

Noi ne laudam cu multe martisoare gata impachetate, cu Maria care de-abia asteapta sa le imparta si cu un moral mai ridicat la gandul ca incepe primavara calendaristica. Cred ca am confectionat aproape cincizeci de martisoare asa cum va povesteam aici. Da, am lucrat cu frenezie la martisoare impreuna cu Maria, iar tati a fost omul de baza la pus snururi si impachetat. Avem sanse mari sa ne ramana si pentru anul viitor cateva martisoare, doar daca nu se gandeste Maria sa dea si la baieti. In cazul asta scapam de toate.

Eu de-abia astept martisorul facut de Maria la gradi. Este tare smechera si stie sa tina un secret. A zis ea odata ceva ca ar lucra la un martisor pentru mine la gradi, dar mai mult n-am scos de la ea. Bine, nici n-am incercat prea tare pentru ca imi plac mult surprizele.

Suntem pregatiti pentru primavara, baba este aleasa, moralul este bun, mai trebuie doar ca vremea buna sa nu ne ocoleasca. M-am saturat de frig, de stat in casa … Vreau sa vina caldura, sa fie numai soare, sa putem merge in Tara piticilor fara sa ne inghete toate. Imi place luna Martie.

Categorii: De tot felul


Joi, Martie 1st, 2012 la 6:11 am si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply