articole | comentarii
06Mar

Mami, machiajul este sanatos?

0 Comentarii

Maria parea extrem de prinsa in actiunea de a desena pe niste foi cu proiectorul de desene si deodata ma intreaba foarte serios ceva ce n-avea nici in clin nici in maneca cu ce facea ea:

Mami, machiajul este sanatos?

Bineinteles ca s-a referit la farduri, daca sunt sanatoase, dar m-a uimit intrebarea. Imediat mi-am amintit ca am fotografiat-o mai demult cum s-a machiat ea singura-singurica cu niste porcarii de farduri, pe care a trebuit sa i le cumpar ca sa scap de rugamintile ei fierbinti. Oricat i-am explicat atunci ca nu sunt sanatoase, ca o sa-i apara bube pe fata si alte nenorociri care mi-au trecut prin cap, cu ea n-a fost chip.

A consumat dintr-o data aproape toata cutia de farduri pentru ca dupa cum se poate vedea a avut suprafete mari de colorat, iar buretelul trebuia infipt adanc si rasucit cu nesat intre culori. Dupa ce am fotografiat-o a fost de acord sa o spal pe fata si sa arunc la gunoi cutia cu prafuri colorate. Aleluia!

Dupa acest episod cu fardurile ieftine a primit un set de farduri de calitate de la Sephora, dar nici ca au mai interesat-o. Stau si acum prin frigider o parte din ele (sunt cremoase si se topeau asta vara) pentru ca mi-a fost mie drag de ele si nu am vrut sa le arunc. Au niste arome de-ti vine sa le mananci, parca au pus capsuni si fructe de padure in ele, dar pe Maria nici ca o mai intereseaza. Si-a facut damblaua timp de un sfert de ora cu ieftinaturile alea oribile si s-a linistit. Aleluia din nou!

Categorii: Ispravile Mariei


Marti, Martie 6th, 2012 la 8:47 am si este adaugat la Ispravile Mariei. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply