articole | comentarii
24Feb

Mai suntem romantici?

0 Comentarii

Mai sarbatoreste cineva si Dragobetele? Noi in fiecare an spunem ca nu sarbatorim Valentine’s Day pentru ca este o sarbatoare imprumutata de la altii (ca doar noi suntem originali si nu copiem pe nimeni), dar cand vine ziua de Dragobete uitam cu desavarsire. Povestea se cam tot repeta la indigo an dupa an, dar se pare ca nu ne deranjeaza prea tare din moment ce nu facem nimic ca sa schimbam situatia.

De Valentine’s Day sotul mi-a depus la picioare o mareata lada cu portocale grecesti (de-abia astepta sa o puna jos undeva si s-a nimerit sa fiu si eu prin preajma), iar eu am pregatit ceva yummy de mancare. Romantici mai suntem.

Poate ca de Dragobete voi primi la fix o noua lada cu portocale ca vad ca m-am invatat cu suc proaspat stors in fiecare dimineata. Cica portocalele sunt florile mele si pana la urma are si el dreptate. Daca primeam flori puteam sa fac suc din ele?

Romanii incearca azi sa intre in Cartea Recordurilor cu cea mai lunga scrisoare de dragoste din lume, asa ca bucurestenii si cei in trecere prin capitala sunt asteptati pe strada Lipscani ca sa contribuie la epistola. Nu-i asa ca suntem romantici? Parca era si o reclama la ciocolata cu rom … De Dragobete iubeste romaneste, asa zicea. Deci s-a facut nitica promovare si pentru ziua asta.

Categorii: De tot felul


Vineri, Februarie 24th, 2012 la 2:37 pm si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply