articole | comentarii
20May

Ma simt izolata!!!

5 comentarii pana acum

Pe mine daca ma intreaba cineva ce-am facut azi, simt instantaneu cum ma enervez. Pai ce-am facut azi, ieri, alaltaieri si de aproape doi ani incoace? Am facut mancare, curatenie in casa si m-am ocupat de copil. De cand ma trezesc dimineata si pana ma culc seara, am rare momente in care stau. Si totusi am impresia ca nu am facut nimic, ca nu am realizat nimic. In fiecare zi sunt aceleasi activitati casnice, care se repeta la indigo si care nu se termina niciodata.

Daca azi fac ordine in casa maine dimineata nici nu se cunoaste. Este ca o munca de Sisif, care nu se vede nicaieri. Bineinteles ca sunt fericita ca stau toata ziua cu Maria, ca ma joc cu ea si am momente cand nu-mi vine sa cred ca este a mea, dar asta nu inseamna ca nu ma simt izolata. Imi lipsesc momentele cand radeam cu colegii de munca, cand mergeam sa mancam impreuna sau cand sarbatoream ziua unuia dintre noi. Acum doar vorbind cu ei la telefon mai aflu si eu cum a fost la petrecerea de Craciun sau la cea de 8 Martie.

Inainte de a o naste pe Maria am mai stat si vreo opt luni la pat ca sa nu pierd sarcina, asa ca pot sa spun ca am doi ani jumate de cand sunt departe de toate. Nu cred ca sunt o mama denaturata daca recunosc ca mi-ar prinde bine o iesire din cotidian. E normal sa ai nevoie de legatura cu ceilalti oameni. Am o prietena care este foarte fericita doar avand grija de copil si de casa. Nu simte nevoia de altceva si chiar nu isi doreste un loc de munca. Eu insa nu sunt asa. Ca sa fiu pe deplin fericita trebuie sa ma simt implinita pe toate planurile. Am un copil perfect, un sot aproape perfect, dar simt nevoia sa fiu implinita si pe plan profesional. Nu sunt facuta sa fiu casnica, sa stau toata ziua acasa si sa ma simt inutila. Vreau mai mult. Sunt curioasa cum o sa gandesc peste doua luni cand imi reiau serviciul.

Categorii: De tot felul


Marti, Mai 20th, 2008 la 3:03 pm si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

5 Responses to “Ma simt izolata!!!”

 1. 1
  roxana Says:

  Cand iti este greu uitate la jumatatea plina a paharului(a bucuriilor vietii).Greutati sunt in oricare etapa a existentei noastre;important este sa gasim intotdeauna o supapa care sa ne mai usureze de povara.Tu ai un copil si un sot model.(L)

 2. 2
  alina Says:

  Da, nici eu nu vreau sa ma intorc la serviciu, oricum nu aveam. Dar ma simt putin izolata uneori. Incearca sa-ti gasesti si alte activitati, sa iesi cu prietenele. O lasi pe Maria cu sotul si iesiti la o terasa, un club, o zi de plaja fara nici o alta grija.

 3. 3
  Mirela Says:

  Alina, as vrea sa simt ca fac si eu ceva important, desi si cresterea unui copil este un lucru mare.

 4. 4
  Ank Says:

  Eu nu vreau sa ma mai intoc vreodata la serviciu. Si faceam ceva ce-mi placea mult, ceva ce-mi alesesem eu si castigam bine. Vreau sa lucrez in continuare, dar de acasa. Niciodata, nimeni n-o sa-ti daruiasca momentele dintre tine si copilul tau. Ai facut cel mai bun si important lucru ca ai stat acasa cu ea, pentru ea si legatura voastra. Cand ai sa te intorci la serviciu o sa te simti bine un timp dupa care s-ar putea sa tanjesti dupa “libertatea” de a fi cu copilul cand iti doresti:) Nu ai prietene cu care sa iesi in oras etc?

 5. 5
  Mirela Says:

  Anca, nu iesitul in oras imi lipseste.

Leave a Reply