articole | comentarii
18Jan

Legile lui Murphy?

0 Comentarii

Maria

Cum este posibil sa stai trei saptamani in concediu, iar in prima zi cand te reintorci la serviciu sa se porneasca un viscol puternic si sa ninga ca la nebuni? Dupa ce ca fac aproape 40 de minute pe drum acum trebuie sa ma mai lupt si cu nametii. Cum e posibil sa stai trei saptamani si sa n-ai nici pe naiba si in prima zi de serviciu sa te ia un fel de raceala-gripa-balaurozaur de simti ca-ti explodeaza capul si nu vezi decat drumul spre maretul pat?

Si cum se face ca tocmai acum a apucat-o pe Maria datul cu oja? Dupa ce a terminat cu unghiile ei s-a gandit sa treaca si la ale mele. Sa zicem ca n-ar fi nici o problema pana aici, ca deh, e oja pentru copii care se duce la prima spalare, numai  ca m-am trezit unsa din belsug si pe degete. Si tocmai ardeam de nerabdare sa deschid si eu laptopul, ca doar nu era sa stau de pomana in mijlocul patului.

Acum am scapat pentru zece minute de micul teror. Mi-a cerut voie sa se joace cu bretelele, iar capul meu virusat a nascocit un plan imediat. I-am dat voie cu conditia sa presteze in fata lui taica-su. Acum am si eu cele zece minute de liniste si vad ca deja intru si in prelungiri. Nu e rau deloc. Daca mi-ar da o pauza si durerea de cap…

Categorii: De tot felul


Luni, Ianuarie 18th, 2010 la 9:57 pm si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply