articole | comentarii
11Feb

Leapsa cu decoratiuni nedorite

0 Comentarii

Niko m-a “captusit” cu o noua leapsa. Cred ca astepta de ceva timp sa ma prinda la cotitura. Ce decoratiuni n-as vrea eu sa vad prin casa mea? Pe primul loc se situeaza la loc de cinste usile din termopan. Mi se par complet hidoase. Nu-mi doresc nici ceasuri cu cuc, lustre cu ventilator sau bibelouri. Mai tineti minte balerinele de pe timpul raposatului? Cine n-avea o balerina parca nu era in randul lumii.

N-as putea sa-mi pun la geam clasicele perdele de Pascani sau dulapioare si accesorii de baie din plastic. Vazele acelea mari cu motive chinezesti imi dau fiori reci pe sira spinarii, iar florile de plastic si mileurile ma ingretoseaza de-a binelea. Nu prea imi mai vin acum in minte alte decoratiuni nedorite, tocmai pentru ca am incercat mereu sa elimin din dotarea casei mele tot ce nu imi placea.

Categorii: De tot felul

Alte articole pe aceeasi tema


Miercuri, Februarie 11th, 2009 la 10:32 pm si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply