articole | comentarii
06Nov

Leapsa

4 comentarii pana acum

Se pare ca se manifesta un curent puternic de leapsa in ultimul timp. Eu una sunt curioasa ce va urma dupa.

Am primit una interesanta de la Andreea, la care de abia asteptam sa raspund. Deci, sa incep operatiunea leapsa.

Mariucii mele ii place sa vorbeasca mult, sa cante, sa spuna poezii (are un mare repertoriu de 4-5 poezii pe care le repeta la nesfarsit), sa se joace cu mingea (are un sac de mingi si tot nu sunt de ajuns), sa mearga la plaja (ar sta numai in apa daca ar fi dupa ea), sa construiasca castele din cuburi, sa se uite pe reviste si carti si sa priveasca in nestire la desene animate.

Ar manca in nestire “bobonici”, este indragostita de laptele de capra si de “pupuleti”, iar bomboanele m&m sunt pentru ea o adevarata delectare.

Dam si noi leapsa mai departe cui nu a primit-o deja si are placerea sa raspunda.

Categorii: De tot felul


Joi, Noiembrie 6th, 2008 la 9:43 pm si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

4 Responses to “Leapsa”

 1. 1
  ina Says:

  Vai cat am ras de “Mariuca” ta! 🙂 E o dulceata!

 2. 2
  Mirela Says:

  Ina, saru-mana!

 3. 3
  danielaungureanu Says:

  ai un blog minunat. imi place cum scrii si faci niste fotografii superbe. ai umor si nu pot sa ma abtin sa nu te felicit. m-am amuzat citind unele articole. daca ai timp, raspunde-mi te rog la o intrebare: cum jucati voi leapsa asta, ca tare sunt curioasa…

 4. 4
  Mirela Says:

  Daniela, este foarte simplu. Cineva porneste o leapsa si dupa aceea o da si blogurilor care ii plac. De exemplu, la leapsa cu frigiderul eu am primit-o de la Andreea Badran si dupa aceea m-am gandit al cui frigider as vrea sa-l vad si am dat-o si eu mai departe.

Leave a Reply