articole | comentarii
26Mar

Internetul da dependenta?

2 comentarii pana acum

Azi mi-am dat seama ca internetul da dependenta. A fost prima data cand mi-a cazut net-ul si a fost tare ciudat. Imi lipsea ceva, parca vroiam ceva dar nu stiam ce. Daca ma apucam de altceva tot acolo ma gandeam. Ia sa mai deschid o data calculatorul ca poate acum a venit. Dezamagire dupa dezamagire. Daca m-ar vedea sotul meu ce ar mai rade. El este genul anti-calculator. Sa nu-l pui pe el sa stea proptit in fata calculatorului ca l-ai terminat.

Sa revin la ale mele. Nu-mi gaseam locul si sentimentul ca imi lipsea ceva era puternic. Nu-mi place sa fiu dependenta de nimic pentru ca eu consider ca o persoana dependenta este o persoana slaba. Cand eram copil credeam ca singura dependenta care exista este cea de droguri. Cu trecerea anilor imi dau seama ca viata este mult mai complexa si ca poti fi dependent de lucruri simple si la indemana oricui. De ciocolata, fast-food, jocuri pe calculator si multe altele care nu imi vin acum in minte.

Pana la urma s-a rezolvat, insa mi-am dat seama ca ziua a fost mult mai lunga, a trecut mult mai greu. Ciudat, nu? Cand stai in fata monitorului nici nu-ti dai seama cand a trecut timpul. Asta este tot unul din efectele internetului. Gata cu discutia pe tema asta.

Categorii: De tot felul


Miercuri, Martie 26th, 2008 la 5:56 pm si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

2 Responses to “Internetul da dependenta?”

 1. 1
  florescu Says:

  Aveti dreptate dependenta de calculator la mine este ,,grea,, eu ma scol si noaptea dar va mai spun eu inca o dependenta .La varsta mea am trecut prin multe (bune iar altele FOARTE rele)si de anul trecut am hotarat sa scriu o carte am inceput cartea cu ,,scrierea de mana,,dar sotul meu a zis s-o scriu la calculator. M-am uitat la el si din clipa aceea mi-am zis in gand,gata draga te-ai ,,ars,,de acum va trebui sa mai faci cate ceva in locul meu.Nu am liniste pina nu mai scriu ceva .Apoi s-au adunat pe langa carte si poezii ,noaptea nu am stare mai scriu ceva (seara de multe ori sunt obosita stam la 40 km de bacau si traficul e infernal)iar dimineata la cafea
  trec imediat la calculator sa ,,controlez pichetele,, cum imi place mie sa spun…
  Voi reveni!imi place acest blog.
  FELICITARI!

 2. 2
  Mirela Says:

  Doamna Florescu, sunteti plina de surprize.

Leave a Reply