articole | comentarii
12Apr

In Joia Mare vopsim oua

1 comentariu pana acum

Ca in fiecare an, de-abia asteptam Joia Mare ca sa vopsim oua. Maria era atat de nerabdatoare ca le-ar fi vopsit de saptamana trecuta. Azi cand i-am spus ca a venit in sfarsit ziua asteptata trepida de fericire.

Cat timp ouale erau la fiert noi doua am pregatit locul petrecerii. Anul asta am cumparat vopsea sidefata, vopsea simpla plus niste pliculete mai mici de vopsea. Nici n-aveam destule oua pentru cata vopsea am cumparat ca nebunii.

Totul era pregatit. Paharele pentru vopsea asteptau cuminti, la fel si castronelul cu apa fierbinte pentru vopseaua sidefata si bineinteles abtibildurile pentru ousoarele sidefate. Cred ca nu ne-a luat mai mult de jumatate de ora din acest moment si vopsitul era gata.

Dupa ce am terminat de vopsit ouale Maria s-a inarmat cu un servetel stropit cu ulei si a uns fiecare ou in parte.

Am lasat la urma lipirea desenelor 3D pe ousoare. O adevarata placere pentru Maria.

Cu cata rabdare lucreaza.

Rezultatul.Joi, Aprilie 12th, 2012 la 8:54 pm si este adaugat la De tot felul, Ispravile Mariei. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

One Response to “In Joia Mare vopsim oua”

  1. 1
    In Joia Mare vopsim oua | In Familie - Un blog cu si despre familie Says:

    […] Ca in fiecare an, noi in Joia Mare vopsim oua. Anul asta am vopsit oua de gaina si de rata, iar Maria nu s-ar fi dat in laturi nici de la vopsitul unui ou de strut, dar cam greu cu procuratul. […]

Leave a Reply