articole | comentarii
02May

In Joia Mare vopsim oua

0 Comentarii

Ca in fiecare an, noi in Joia Mare vopsim oua. Anul asta am vopsit oua de gaina si de rata, iar Maria nu s-ar fi dat in laturi nici de la vopsitul unui ou de strut, dar cam greu cu procuratul.

Vopsitul oualor este un eveniment mult asteptat de Maria, care azi nici nu vroia sa plece de acasa numai sa inceapa cat mai repede distractia. De fiecare data vopsim oua atat pentru noi cat si pentru bunica Florica, tocmai pentru a avea cat mai mult front de lucru si parca tot nu este suficient. Cred ca si o suta de oua daca i-as da Mariei sa vopseasca, tot nu s-ar satura.

Prima data a pictat cu vopsele acrilice un ou de rata si unul de gaina. Ar fi pictat ea un cofrag intreg, dar pentru ca vopseaua este din trusa ei de pictura si nu este alimentara, ne-am rezumat la doar doua pierderi.

In Joia Mare vopsim oua

IMG_6112_1

Bineinteles ca manusile ii sunt mari si anul asta (din pacate nu gasim niste manusi pe masura ei) si asta o cam enerveaza, dar nu se lasa pana nu face treaba pana la capat.

IMG_6115_1

Aici le ungea rabdatoare cu ulei.

IMG_6132_1

Harnicuta mea draga! Eu am stat si am facut fotografii, iar ea s-a descurcat perfect. De-abia astept sa creasca mai mare si sa inceapa sa prajitureasca. Sa vezi atunci ce ma lenevesc …

In Joia Mare vopsim oua

Categorii: Ispravile Mariei


Joi, Mai 2nd, 2013 la 3:54 pm si este adaugat la Ispravile Mariei. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply