articole | comentarii
19Mar

Iepurila

0 Comentarii

Vi-l prezint pe Iepurila zis Iepu’, papusa Anne Geddes primita de Maria cand a implinit trei ani. Maria mai are foarte putin si implineste sase ani, dar de atunci ea n-a mai dormit fara acest iepuras. Daca plecam in concediu trebuie sa-l avem pe Iepu’ prin geanta, daca doarme la bunica Iepu’ doarme si el … Ideea e ca nu mai doarme fara el. Noaptea ii mai cade uneori din pat si ma striga sa i-l caut, asa ca de ceva timp am dotat-o cu o lanterna ca sa poata sa si-l caute singura noaptea. Daca o apuca migratul catre camera parintilor in miez de noapte Iepu’ este si el atarnat de o manuta. Tot ce tine de noapte si somn este egal cu Iepurila sau il include pe Iepurila.

De atata spalat nici nu stiu cum de mai rezista jucaria asta, dar ma gandesc ca probabil pentru ca este de o calitate foarte buna nu s-a dezmembrat inca pana acum. Acum il bag la spalat, acum este murdar din nou. La primele spalari ii era asa de frica Mariei sa nu pateasca ceva iepurasul ca statea si pazea masina de spalat, iar cand era gata nu ma lasa sa-l pun la uscat si il lua asa ud sa-l stranga in brate. Din cauza asta este murdar mai mereu. Noaptea daca o cauti il tine in mana, iar de cand are si lanterna, intr-o mana tine iepurasul si in cealalta tine lanterna atunci cand doarme. Probabil ca sa-l gaseasca cat mai repede atunci cand fuge la mai mult de 10 cm de ea.

Uneori o mai tachinez si i-l cer pe Iepu’ ca sa doarma cu mine, iar raspunsul ei este superb:

Ti-l dau pe Iepu’ daca mi-l dai pe tati!

Categorii: Ispravile Mariei


Luni, Martie 19th, 2012 la 11:24 am si este adaugat la Ispravile Mariei. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply