articole | comentarii
05Aug

Help!

6 comentarii pana acum

Flori

Vreau mai mult timp pentru micile mele placeri. Vreau sa pot sta in fata laptopului macar o ora fara sa ma deranjeze nimeni (in seara asta minunea nu a tinut decat cinci minute). Vreau sa nu mai fiu asa de obosita cand vin de la servici. Vreau sa am mai multa energie, sa pot sa ma plimb cu Maria in fiecare zi si dupa aceea sa mai fiu in stare sa scriu ceva si pe blog.

As face o cerere in scris cu toate aceste dorinte, insa nu am cui sa o adresez. Macar mai mult timp daca as avea restul s-ar rezolva de la sine. Azi chiar am avut o zi ciudata, probabil din cauza oboselii acumulate. Dupa ce m-am intors de la servici si am mancat masa de seara m-am intins putin in pat. Nu cred ca mi-a luat mai mult de cinci minute ca sa adorm.

Problema n-ar fi aici, insa i-am cam speriat pe toti din casa. Maria venea si plangea pe langa mine sa ma dau jos din pat, iar sotul meu ma intreba speriat daca am luat ceva din greseala de dorm asa de adanc si la o ora atat de tampita. Cred ca trebuie sa iau o sacosa de vitamine de la farmacie ca sa-mi revin si eu la normal dupa doi ani cu copilul acasa.

Aveti voi alte idei sau sfaturi sa-mi dati? Stiti pe cineva care vinde timp si energie?

Categorii: De tot felul


Marti, August 5th, 2008 la 10:42 pm si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

6 Responses to “Help!”

 1. 1
  Lexy Says:

  Daca gasesti pe cineva care sa vanda timp, sa-mi zici si mie. Chiar daca nu am bebe, tot duc lipsa de timp si parca as vrea sa cumpar, daca se vinde pe undeva :D.
  Imi place blogul tau. Te urmaresc de ceva timp, l-am citit si acum am indraznit sa-ti las un comment :*

 2. 2
  Mirela Says:

  Lexy, daca aflu ceva promit sa te anunt.

 3. 3
  S LAURA R Says:

  Conteaza doar motivatia.Nu-ti trebuie mai multe ore,ci doar sa faci ce-ti place si mai ales ce conteaza cu adevarat.Nu cred ca nu sunt reconfortante orele petrecute alaturi de cei dragi.

 4. 4
  alina Says:

  Nici eu nu stiu unde se duce timpul meu, si nu am serviciu. si am si o gramada de ajutoare si tot nu fac fata.
  help si la mine!

 5. 5
  serban Says:

  Mmmm, de fapt, s-ar putea sa stiu o solutie! Cel putin in cazul meu a functionat…

  Mirela, o sa iti dezvalui “secretul” pe mail 🙂

 6. 6
  Mirela Says:

  Serban, astept mail-ul.

Leave a Reply