articole | comentarii
27Mar

Eu zic ca e de bine …

0 Comentarii

Eu zic ca e de bine ...

De ceva timp sunt fan al magazinului de incaltaminte Salamander (fostul Promenade), care zilele astea chiar mi-a facut o surpriza extrem de placuta. Dar sa o iau cu inceputul.

Am cumparat de acolo niste ghete superbe dintr-o piele ca de manusa si de care bineinteles ca m-am indragostit imediat. Nici nu le simteam in picioare, atat de usoare erau. La cumpararea lor am primit si o garantie de 30 de zile, ca la orice magazin de incaltaminte respectabil.

La o saptamana dupa ce am inceput sa le port (cam zilnic, ca doar erau dragoste la prima vedere) am observat ca talpa uneia dintre ghete a inceput sa se dezlipeasca intr-un loc. Cu parere de rau a trebuit sa renunt la a mai purta confortabilele ghete si le-am dus inapoi la magazin. Doamnele de acolo au fost foarte dragute si amabile si imediat au trimis ghetele pentru reparatii la sediul lor din Bucuresti.

Dupa cateva zile ma suna o doamna care imi spune ca ambele ghete erau pe punctul de a se dezlipi, ca vor fi reparate, iar pentru a compensa faptul ca trebuie sa astept pana vor fi reparate imi returneaza 20% din valoarea ghetelor.

Uau! am spus eu. Stiu ca ceea ce povestesc pare absolut normal in tarile civilizate, insa la noi este ceva la care sa spui Uau! As vrea sa gasesc normalitatea asta in toate magazinele de unde cumpar ceva.

Dupa aproximativ 10 zile de asteptare am primit ghetele reparate, cei 20% returnati pe loc si inca un bonus. Un cupon de 20% reducere la urmatoarea pereche de incaltaminte cumparata. Uau! am spus din nou. Asta da magazin din care sa tot cumperi.

Categorii: De tot felul


Joi, Martie 27th, 2014 la 6:06 pm si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply