articole | comentarii
31May

Eu cu cine votez?

0 Comentarii

De cateva zile ma tot intreaba sotul meu daca merg sa votez si eu nu stiu ce sa-i raspund. As vota, dar nu stiu cu cine. In ultimul timp am gasit in cutia postala numeroase fituici cu diversi candidati de care n-am auzit in viata mea. Sa-i vezi pe undeva, sa se remarce prin ceva sau macar sa scrie acolo cu ce se ocupa si ce vor sa faca pentru orasul asta. N-ai sa vezi! Unii sunt chiar amuzanti, ca sa nu zic nesimtiti. Ciocolata pentru doamne scria pe un fluturas  si chiar era poza individului cu o ciocolata in mana. Cred ca isi imagina ca sunt cam nemancata. Daca a vazut ca nu i-a mers cu ciocolata a aparut cu un buchet de flori in brate si un zambet larg pe fata. Mi-e greata!!!!!!!!

Eu promit sa-l votez pe ala care face un parc si la noi in cartier, ca m-am saturat sa colind strazile cu copilul de mana. Sa pot si eu sa ajung cu copilul in parc fara sa mai trebuiasca sa schimb doua masini de transport in comun pentru asta. Ah, si as mai vrea sa se respecte legea aia cu animalele de companie. As vrea sa vad si eu cum plateste cineva o amenda ca nu a strans rahatul din urma catelului din dotare. M-am saturat fratilor sa merg numai cu capul in pamant de frica sa nu calc in vreo fericire. Mi-e si frica sa-mi las copilul sa se joace in iarba ca nu stii niciodata in ce calca. Astept candidatul care imi ofera macar 50% din ce am cerut.

Categorii: De tot felul


Sambata, Mai 31st, 2008 la 5:43 am si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply