articole | comentarii
13May

Episodul 2 la Scapam de Pampers

3 comentarii pana acum

Pentru ca ziua ma intelegeam de minune cu fata mea si nu mai facea pipi pe ea decat cel mult o data pe zi, m-am gandit sa o las si noaptea fara scutec. Ce credeti ca am eu acum pe sarma de rufe la uscat? Doua pilote, doua cearceafuri, un pled si vreo doua randuri de haine. De abia mi-au incaput in masina de spalat. Povestea e simpla si imi arata ca de multe ori vreau prea multe si prea repede de la un copil de nici doi ani.

O pun la toaleta inainte de culcare, pun pe sub cearceaf o chestie cauciucata pentru a proteja salteaua, ii explic frumos ca trebuie sa o cheme pe mami cand vrea la toaleta si ma culc fericita si sigura pe mine. Pe la 5 dimineata ma trezesc speriata. De ce oare nu m-a strigat copilul toata noptea? Ma apropii cu frica de patutul ei. Maria mea dormea intr-o balta mare de pipi, era uda pana sub barbie si nu avea nici o treaba. Dormea asa frumos ca mi-era si mila sa o trezesc ca sa o schimb.

Dupa ce am reusit sa o schimb am culcat-o. Pe la 9 dimineata cand s-a trezit era uda din nou. Dupa o singura noapte reusisem sa strang un morman impresionant de haine murate. Asa ca aici se incheie aventura mea nocturna. Eu una m-am lecuit. O sa-i pun  pampers noaptea si pana la 4 ani daca asa o sa vrea ea, caci pentru moment eu am capitulat. Ma declar invinsa.Marti, Mai 13th, 2008 la 3:36 pm si este adaugat la Despre nastere si copil. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

3 Responses to “Episodul 2 la Scapam de Pampers”

 1. 1
  Edith Says:

  Uuh ce nasol… Da, cred ca e prea devreme sa o chinui asa.
  Nu ma pricep la copii dar poate cu timpul nu va mai face noaptea asa des…
  Zic si eu 🙂

 2. 2
  Ank Says:

  Mirela, nu dispera. De obicei asa se intampla, intai invata sa se controleze ziua si mai tarziu noaptea fiindca e mai greu. Ai sa vezi ca si ziua, cand e foarte absorbita de ceva, i se poate intampla sa dea drumul la pipi fara sa realizeze ca avea nevoie sa ceara.
  Sa stii ca unii copii invata in cateva zile, altii in doua saptamani iar altii mult mai greu- la cel de noapte. Nu te stresa si mult succes.

 3. 3
  vavaly Says:

  :)) macar tu ai scapat (sau asa cred )…eu am trait experienta asta noaptea trecuta … ca si tine, m am invatat minte …

Leave a Reply