articole | comentarii
22Sep

Eforie Nord

3 comentarii pana acum

Desi stau atat de aproape de toate statiunile de pe litoralul nostru, la sfarsitul verii mi-am dat seama ca am ajuns o singura data la plaja din Eforie. Mai exact, intr-o portiune de plaja dintre Eforie Nord si Eforie Sud. Locul a fost odata pustiu, dar cum vremurile evolueaza rapid, acum l-am regasit aglomerat si cu portiuni in care nu aveai voie sa intri in apa. Ce plictisitor! La inceput nu intelegeam ce cauta geamandura aceea la mal, exact in portiunea care ne placea noua, insa ne-am lamurit rapid..

Eforie Nord

Eforie Nord

S-a lasat si cu ceva scufundari, insa intrerupte de constiinciosul salvamar, care fluiera ca descreieratul de pe mal. Daca si aproape de mal si pe o mare atat de linistita te poti ineca, atunci nu stiu ce sa mai zic.

Eforie Nord

Excursia am terminat-o cu o vizita la o “gogoserie cu gratuitati” din Eforie Nord.

Eforie Nord

Ne-am mancat gogosile delicioase admirand privelistea care ne-o oferea plaja aglomerata .

Eforie Nord

Eforie Nord

Categorii: Locuri din Romania


Marti, Septembrie 22nd, 2009 la 8:19 pm si este adaugat la Locuri din Romania. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

3 Responses to “Eforie Nord”

 1. 1
  sorin Says:

  cele mai proaste googosi,angajatii de aici muncesc cate 15 ore pe zi pentru 6 milioane pe luna-fara mancare .iar la sfarsitu veri patronu le mai da si o mare teapa..vai de ei nustiu cum suporta caldura aia de acolo de 60 de grade .

 2. 2
  sorin Says:

  cel mai lake patron se crede smecher ,da teapa la niste amarati de copii care muncesc 15 ore pe zi

 3. 3
  Mirela Says:

  Sorin, imi pare rau sa aud asa ceva.

Leave a Reply