articole | comentarii
01Feb

Din seria Creatiile Mariei

0 Comentarii

Va prezint o parte din ce a lucrat Maria cu drag si spor in lunga vacanta de iarna. Am avut o productie buna de pisicute, ciupercute, melci si acadele.

Pentru ca are grija sa-si imortalizeze imediat fiecare creatie am in Maria un ajutor de nadejde.

Cireasa de pe tort a fost pestele balon cu coada din ace de brad si aripioare decupate din hartie, dar nici fluturasul de langa nu e de colo.

Nu putea sa lipseasca un desen cu explicatiile de rigoare. Acum mi-am dat seama ca in ultimul timp nu prea i-am mai pastrat desenele tocmai pentru ca deseneaza atat de mult si pe orice coltisor de hartie, incat de multe ori prefer sa strang un morman de hartiute si sa le arunc la gunoi pe ascuns. Daca din intamplare gaseste vreo opera de-a ei la gunoi o recupereaza imediat revoltata.

Revin in curand cu noua atractie in materie de creatie la noi in casa. Participam de la mic la mare ca ne-au venit si idei practice intre timp. Vom avea martisoare hand-made anul asta!

Categorii: Ispravile Mariei


Miercuri, Februarie 1st, 2012 la 10:40 pm si este adaugat la Ispravile Mariei. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply