articole | comentarii
17Jul

Din nou despre Mihaita

1 comentariu pana acum

As vrea sa va vorbesc din nou despre Mihaita, baietelul autist al unei mamici minunate. Am avut placerea sa il cunosc si sa raman impresionata. Sa va spun cum m-a impresionat. Eram pe plaja intr-un grup mai mare si la un moment dat m-am apropiat de Mihaela si Mihaita. In acel moment Mihaita m-a privit si m-a mangaiat pe fata. A mai stat putin si m-a mangaiat din nou. Mi s-a parut un gest incredibil pentru ca din ceea ce stiam eu despre copiii autisti, ei chiar au o problema legata de atingeri, mai ales cu persoane complet straine.

La plecare mi-a facut cu mana si mi-a spus pa-pa. Se pare ca terapia ABA, pe care el o urmeaza de ceva timp, chiar da rezultate. Si aici vine si problema. Terapia costa. Si costa mult pentru o familie cu doi copii, in care lucreaza numai tatal. Asa ca, s-a demarat o campanie de zece zile pentru strangerea de fonduri necesare terapiei lui Mihaita. Daca credeti ca puteti sa-l ajutati cu ceva, gasiti detaliile aici.

Categorii: De tot felul


Vineri, Iulie 17th, 2009 la 8:09 am si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

One Response to “Din nou despre Mihaita”

  1. 1
    Formularul 230 | In Familie - Un blog cu si despre familie Says:

    […] completand acest formular. Ma refer la Mihaita, baietelul despre care v-am mai vorbit si cu alte ocazii. Putem dona cei 2% din impozit pentru tratamentul lui Mihaita daca completam formularul 230 si dupa […]

Leave a Reply