articole | comentarii
05Mar

Despre sterilizatoare de biberoane

5 comentarii pana acum

Sterilizator Chicco

Acest sterilizator Chicco este usor de folosit. Incap in el trei biberoane (daca am biberoane de 150-200ml incap chiar si 4), se mai pune si putina apa si se baga in cuptorul cu microunde. Merge in orice tip de cuptor cu microunde.

Am aflat de acest sterilizator intamplator. Eu stiam ca pe piata sunt doar cele electrice, care sunt si foarte scumpe. Il folosesc de un an si sapte luni si sunt foarte multumita de el. Pretul este bun (mai bine il cumperi de la magazinul Chicco decat sa il iei de la magazinele on-line) si are un biberon de 150ml inclus in pret. Eu l-am cumparat cu 65ron acum aprox. doi ani. Pe langa biberoane pun in el  suzete si lingurite de plastic. Imi place ca nu se mai depune calcarul pe biberon ca atunci cand sterilizezi prin fierbere.Miercuri, Martie 5th, 2008 la 3:57 pm si este adaugat la Despre nastere si copil. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

5 Responses to “Despre sterilizatoare de biberoane”

 1. 1
  candid Says:

  Hei, misto blogul, in curand voi fi nevoit sa citesc nu numai din placere, cat si din ratiuni ce tin de utilitate! 🙂

 2. 2
  Madalina Belcin Says:

  Am cumparat si eu, dupa ce am parcurs articolul tau, sterilizatorul indicat. Nu s-a scumpit deloc si este foarte folositir. Multumesc de sugestie.

 3. 3
  tati Says:

  sterilizatorul nu are o problema, ci microundele. Cititi despre microunde in cazul asta, nu despre sterilizator. Din cauza microundelor exista mai multe sterilizatoare electrice.

 4. 4
  tati Says:

  era sa uit! Sterilizarea e prima parte, dar a incalzi mancarea in recipiente de plastic la cuptorul cu microunde este stiintific demonstrat, o imensa sursa de alimentare a celulelor cancerigene.

 5. 5
  Mirela Says:

  Tati, nici eu nu sunt de acord cu incalzirea mancarii bebelusului la microunde.

Leave a Reply