articole | comentarii
15Dec

Despre Mihaita

3 comentarii pana acum

As vrea sa va pot spune mai multe despre Mihaita, insa nu cunosc prea multe despre boala lui. Stiu doar ca are autism. Si mai stiu ca mamica lui se zbate din toate puterile ei pentru a-si ajuta puiul. Cauta sponsori pentru tratamentul lui costisitor, incearca sa mediatizeze cat mai mult povestea lui, tocmai pentru a primi ajutor. Sunt convinsa ca de multe ori a simtit ca se lupta cu morile de vant, insa dragostea de mama a ajutat-o sa mearga mai departe si sa lupte. Nu stiu ce este in sufletul acestei femei si nici nu vreau sa stiu vreodata cum este sa traiesti asa. Imi doresc ca macar prin aceste cateva randuri sa mai adaug si eu un pas pe lungul drum al vindecarii. Povestea lui este aici.

Categorii: De tot felul


Luni, Decembrie 15th, 2008 la 9:34 pm si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

3 Responses to “Despre Mihaita”

 1. 1
  ina Says:

  Draga Mirela iti doresc un Craciun insufletit de darul Mantuitorului si un an nou plin de binecuvantari! Te pup (si pe Maria)!

 2. 2
  Mirela Says:

  Ina, multumim din suflet.

 3. 3
  Din nou despre Mihaita | In Familie - Un blog cu si despre familie Says:

  […] vrea sa va vorbesc din nou despre Mihaita, baietelul autist al unei mamici minunate. Am avut placerea sa il cunosc si sa raman impresionata. […]

Leave a Reply