articole | comentarii
19Mar

Despre gauri in urechi

1 comentariu pana acum

Despre gauri in urechi

Nu as fi crezut niciodata ca ma voi decide atat de greu daca sa-i fac Mariei gauri in urechi sau nu. Mie mi se parea ca este logic ca fiind fetita sa aiba gauri pentru cercei. Am inceput sa ma intreb daca e bine sau nu dupa o vizita la pediatra. O tot intrebam cand e bine sa-i fac copilului gauri in urechi. Ea tot ma amana: ca luna asta este luna cu vaccinul, ca luna viitoare nu e bine. Pana la urma cand a vazut ca eu tot insist mi-a spus sa nu-i fac deloc ca poate ea cand va fi mare nu va dori sa aiba urechile gaurite. Poate ca atunci nu se vor mai purta cerceii.

Asta deja imi semana putin cu dilema numelui. Daca atunci cand va fi mare, Mariei nu o sa-i placa numele pe care i l-am pus? Oare si parintii nostri stateau si se gandeau atat de mult la fiecare lucru important pe care il faceau pentru noi sau in locul nostru? Sau ne complicam noi viata inutil acum? Un nume tot trebuie sa aiba copilul si cine sunt persoanele cele mai indicate pentru a-l pune daca nu parintii? Gauri in urechi tot i-am facut pana la urma pentru ca asa am avut si eu, bunica ei si toate femeile din familia ei. Pana la urma s-ar fi dus la gradinita, la scoala, unde toate colegele ar fi observat ca ea nu are cercei si nu vreau ca Maria sa se simta exclusa. De ce sa nu ne complicam putin existenta, doar suntem oameni inteligenti, nu?

Categorii: De tot felul


Miercuri, Martie 19th, 2008 la 10:18 am si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

One Response to “Despre gauri in urechi”

  1. 1
    Ank Says:

    Hehe, noi, avand aceleasi probleme, ne-am decis totusi sa nu-i facem gauri. Ce-i drept insa, nici mama nu mi-a facut mie iar eu am ales sa nu-mi mai fac deloc :))

Leave a Reply