articole | comentarii
01Mar

Despre Batista Bebelusului

0 Comentarii

Batista bebelusului

Este un dispozitiv care usureaza respiratia bebelusilor si copiilor pana la varsta de 6 ani. Cand am vazut filmuletul de prezentare de pe internet nu mi-a venit sa cred ca un copil poate sa si-l puna singur la nas pentru a-si scoate secretiile nazale. Dupa ce l-am cumparat (se poate comanda pe internet sau il mai poti gasi in cateva farmacii) si l-am folosit atunci cand fetita mea a fost racita, mi-am dat seama ca este grozav.

Se monteaza la orice tip de aspirator casnic si poate fi folosit inca din primele zile de viata ale bebelusului. Inainte foloseam clasicele aspiratoare nazale (cele cu para de cauciuc) dar, fara nici un rezultat. Atunci cand fetita mea vedea vechiul aspirator nazal incepea sa planga insa, cu batista bebelusului s-a imprietenit imediat.

Batista bebelusului se pune cateva secunde la orificiul nazal si astfel elibereaza copilul de secretia nazala. Daca este folosit inainte de culcare, copilul va dormi linistit cateva ore si tu la fel.Sambata, Martie 1st, 2008 la 9:35 am si este adaugat la Despre nastere si copil. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply